Te-ai gandit vreodata ce avantaje au studiourile de videochat?

Posted by

Fara ipocrizie, fara prejudecati si etichete puse, in lumea de videochat si a studiourilor care se ocupa cu acest segment exista castiguri financiare foarte mari. Te-ai gandit vreodata de unde si atractia pentru un astfel de job? De vreme ce rezista pe piata este clar ca lucrurile merg bine.

Bonusuri inedite

Ca orice angajator care se respecta si isi motiveaza angajatii, studiourile respectabile prefera sa ofere bonusuri videochat fie pe masura activitatii, fie independent de acestea. De la caz la caz, ar putea fi un stimulent financiar care sa isi motiveze modelele sa lucreze cu drag, spor si cu concretul exemplu ca pot atinge praguri tot mai mari in ceea ce priveste castigul.

Greu de crezut? Spre exemplu, in cadrul studioului LuxuryStudio beneficiul se poate referi la recomandarea facuta. Daca un model recomanda pe cineva care ulterior devine si colaborator, model de asemenea, angajandu-se in cadrul studioului, castigul celui care a recomandat este de 300 de dolari. Asta aparte de pachetul de beneficii pe care oricum il va descoperi sil va primi fiecare persoana, indiferent din ce sursa de recomandare vine sau chiar si daca se angajeaza fara recomandare.

Cum suna asta? O practica destul de frecventa in randul celor care activeaza in acest domeniu, se bazeaza pe realitati tocmai ce pot parea poate greu de crezut de unii. Asa ca prin puterea exemplului este cel mai bine a se exprima experienta ce aduce beneficii banesti peste media din piata.

Alte tipuri de bonusuri se pot referi la diversele politici interne ale fiecarui studio in parte. Dar de regula tot la bani se rezuma, fiind vorba poate si de alegerea unor servicii extra si profi, spre exemplu de cosmetizare, de estetica, shopping etc., totul in decontul studioului care achita contravaloarea bonsului promis.

Trebuie inteles faptul ca un bonus de acest gen vine in contextul in care un model de videochat, chiar si din prima luna, are sanse sa castige o suma medeie de 1500 pana la 3500 euro. Variaza in functie de performanta, in functie de dedicare si alte aspecte. Asadar, se intelege ca atunci cand vine vorba de bani, videochatul este mai mult decat un job atragator si promitator.

Beneficii videochat

Pentru a intelege mai bine ce poate primi un model de videochat ca si conditii in care isi desfasoara activitatea, puterea exemplului este mai relevanta. Nu numai ca munca este una legala, cu toate drepturile aferente ci si tine cont de relaxarea modelelor, de modul in care acestea se simt bine si exprima asta prin fiecare ora de munca. Au la dispozitie stilisti, make up artisti, oameni care lucreaza intr-o echipa unita pentru ca studioul de videochat sa fie casa lor primitoare.

Flexibilitatea in ceea ce priveste programul si faptul ca sunt platite la zi sunt alte beneficii de care se bucura fetele ce aleg un astfel de job. Desigur, alegerea lor trebuie sa fie una inteleapta in ceea ce priveste studioul, intrucat beneficiile variaza nu de la model la model ci de la studio la studio.