Ce parere aveti despre masajul tantric? L-ati pus in practica?

Posted by

Fie ca ne face placere sa vorbim despre acest subiect, fie ca nu sunt suficiente persoane care se simt destul de bine cand vine vorba despre masajul tantric sau aplicarea acestuia. Si asta nu pentru ca oamenii sunt atrasi de sexualitate sau de tot ceea ce reprezinta atingerile intime si nu numai. Se spune deseori ca masajul este binevenit mai ales in situatiile si momentele de incordare ale unui individ. Cu toate astea insa masajul tantric reprezinta ceva mai mult decat un simplu masaj, o simpla apropiere a trupurilor, mai exact acesta reprezinta pregatirea trupului si destinderea acestuia inainte de actul sexual.

Am putea spune ca sunt o multime de persoane care se gandesc la ceea ce inseamna acest tip de masaj tantric si de unde provine acesta. Pe de alta parte stim cu totii ca marea majoritate a tipurilor de masaje provin de la hindusi si au semnificatii foarte diversificate si in acelasi timp diferite. Cu toate astea masajul tantric se poate realiza ca orice tip de masaj, mai exact acesta incepe tot cu utilizara uleiului aromatic si cu un ambient placut, care sa-ti trezeasca simturile.

De asemenea sunt foarte multe persoane ce au incredere in masaj si mai cu seama prefera sedintele la SPA si nu numai. Insa de cele mai multe ori lucruri de genul acesta le poti obtine si acasa daca jumatatea ta este pregatita sa iti ofere un asemena masaj sau care sa cunoasca putin din tehnicile si modalitate de realizare a acestui tip de masaj. Pana la urma nimic nu pare a fi complicat mai ales ca pe internet gasiti numeroase informatii despre acest subiect care sa va vina in ajutor.

Ba mai mult decat atat cu putina inspiratie puteti crea chiar voi cea mai speciala metoda si tehnica de masaj, caci stiti si voi, fiecare are preferintele sale si mai cu seama isi doresc diferite lucruri. Sunt curioasa cam cati dintre voi a pus in practica un asemenea tip de masaj si daca da, cam cati dintre voi i-a observat beneficiile? Nu cred ca v-ati dat seama ca si tipul de masaj tantric exista si are cateva beneficii, pe care de ce nu ar fi bine sa le puteti obtine si voi.

Iar unul dintre principalele beneficii ale masajului tantric este relaxarea trupului vostru si crearea unui confort, pe care cu greu il poti avea la indemana. Dar mai intai de toate nu uitati ca placerea o puteti gasi in diverse forme si fara sa intelegeti prea bine unde se pot ascunde micile placeri. Sau daca nu veti incredere in astfel de beneficii ar fi cazul sa incercati cumva sa iesiti din zona voastra de confort si bineinteles sa va indreptati si catre altceva, sa va indreptati catre noutate.

Si poate ca daca veti incepe sa puneti din cand in cand in practica tacticile acestui masaj, poate ca in scurt timp o sa va dati seama ca lucrurile nu sunt chiar atat de rele, sau mai mult decat atat va pot aduce placerea maxima si relaxarea dorita. Bineinteles ca mai intai de toate trebuie sa testati si sa incercati acest tip de masaj ca sa va puteti face propria parere despre acesta.