O poza ce starneste amuzament in mediul online

Posted by

Zilele trecute mi-am dat seama ca am un amic pe una dintre retelele de socializare, in care sunt si eu prezenta, foarte, foarte comic. De fapt mi-am dat seama ca majoritatea postarilor sale sunt foarte comice, iar cand am nevoie sa-mi incarc bateriile cu ceva energie stiu de unde sa imi iau amuzamentul, portia de amuzament. Si cu toate astea tot pe pagina lui sunt tratate si chestiuni serioase, care mai in gluma mai in serios ar trebui sa luam decizii si sa ne gandim la ele in consecinta. Insa va spuneam despre postarile lui haioase pe care le tot adauga zi de zi.

Iar aseara mi-am dat seama ca una dintre cele mai amuzante este legata de faptul ca pretul unui kilogram de cirese este foarte ridicat. Bineinteles nu va ganditi ca aceste produse sunt romanesti, nu inca, doar ca, ce nu am face pentru a ne potoli poftele?! Pe de alta parte am observat ca nu este singura persoana ce are nemultumiri legate de acest aspect, dar nu pot sa-mi iau gandul de la o poza pe care acesta a postat-o la unul dintre comentariile sale cu privire la costul cireselor.

Cred ca deja cunoasteti si voi acest subiect, mai ales ca majoritatea persoanelor sunt atrase de aroma cireselor, iar printre aceste persoane ma numar si eu. Ba mai mult decat atat abia astept sa ajung pe la tara si sa-mi satisfac aceasta pofta. Cred ca sunt una dintre cele mai norocoase persoane pentru ca am mai tot ce imi doresc la casa de la tara.

Cel putin in privinta fructelor de sezon si nu numai, nu ma pot plange, caci la acest capitol stau foarte bine. Si pentru ca mai devreme vorbeam despre postarea amicului meu virtual cred ca ar fi mult mai sugestiv daca v-as lasa la indemana poza pe care acesta a postat-o in urma cu cateva zile. Cu siguranta aceasta poza o sa va trezeasca si voua o stare de amuzament.