Cel mai tare stand up comedy

Posted by

Recunosc, recunosc nu sunt o fana inraita a ceea ce numesc cei mai multi dintre voi stand up comedy. De fapt nu sunt atrasa absolut deloc de astfel de momente, cu atat mai mult daca nu ma simt atrasa de texul celui ce face stand up.

Sunt foarte rare momentele in care gasesc senzational un moment de stand up, iar de curand mi-a fost dat sa ascult, sa vad un altfel de stand up, un stand up comedy ce m-a atras din primul moment si pana la final. Chiar daca acum imi este putin mai greu sa recunosc acest lucru, dar da, mi-a placut stand-up-ul oferit de Lolita.

Nu ma intrebati care Lolita, va rog… Daca ati face asta, cred ca as fi in stare de soc, asta deoarece cred in sinea mea ca toata lumea stie despre ce vorbesc. Iar stand-up-ul ei este unul dintre cele mai bune cate mi-au fost date sa vad. In plus de asta stand-up-ul este facut de o femeie.

Si daca mai sunt cateva persoane care nu stiu despre ce  vorbesc, ei bine, mai jos o sa gasiti stand-up-ul Lolitei, pe care va invit sa-l urmariti.

Daca acest stand-up nu va facut sa zambiti  nu am sa va cred. Fata asta e perfecta pentru ceea ce face si mai mult decat atat arata si bine, iar tinuta comportamentului ei e perfecta pentru ceea ce a facut in acel moment cu acel stand-up. Oricum sunt rare persoanele ca ea si mai ales sa faca stand up asa, in acest mod.