Cum reactioneaza o pisica atunci cand il vede pe Trump

Posted by

In dimineata asta m-am trezit fara chef de nimic. Nici macar nu am fost in stare sa iau un medicament, ceva pentru a scapa de durerea mea de cap. Si cand intr-un final credeam ca o sa am parte de ziua cea mai urata, trista si posomorata din aceasta saptamana s-a intamplat sa ma inveselesc priviind ceva amuzant.

Cred ca suntem cu totii la curent cu ceea ce se intampla peste ocean, cu alegerile ce vor avea loc si cu lupta politica de acolo. Ei bine, cu cateva minute in urma s-a intamplat sa urmaresc un material de cateva secunde cu reactia unei feline cand vede anumite poze cu politicieni.

Nu ai cum sa ramai indiferent la un asemenea clip. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar putea reactiona o pisica, daca am schimba putin personajele politice si i-am arata poze cu politicienii de la noi.

Oare ale noastre mate vor sta impasibile la pozele lor sau vom intalni cam aceleasi reactii ca la pisicuta din videoclip?

Mie una mi-a inveselit ziua si probabil ca am sa-l mai urmaresc de cateva ori pana voi ajunge acasa, dupa terminarea programului.