Cele ami dragute animalute la baita

Posted by

Mi-am zis ca poate a venit timpul sa ma relaxez putin si sa incerc sa caut cateva lucruri minunate, care sa ma ajute in relaxarea mea. Cum nu am avut nici un chef pentru citit nici nu am mai stat pe ganduri sa caut o carte sau alta, ci mai degraba am incercat sa ma detasez de tot ceea ce inseamna calculator, citit sau mai stiu eu ce alte lucruri le-am mai facut de dimineata si pana acum.

Si cum stiu foarte bine ca sunt atrasa de animalute mi-am amintit ca pot petrece cel putin o jumatate de ora uitandu-ma la lucrurile frumoase din jurul meu si la cele mai nebunatice animalute. Si chiar asta am facut, pentru ca nu am avut nici o tragere de inima sa cos ceva, sa tricotez sau sa mai scriu cine stie ce texte, pe care mai apoi sa le arunc la gunoi.

Asa cum am spus m-am uitat la tot felul de clipuri cu animalute care m-au distrat si in acelasi timp m-au si bine dispus. Aveam nevoie de o astfel de pauza astfel ca mi-am permis sa stau putin linistita in pat cu laptopul langa mine si sa urmaresc toate acele ispravi facute de animalute. Astfel ca am gasit un clipulet foarte dragut cu cativa catelusi la baita, care pareau atat de dragalasi si de scumpi. Si pentru a dovedi acest lucru am sa las la dispozitia voastra clipul respectiv chiar aici in acest articol.

https://www.youtube.com/watch?v=7x7wFwCJWWM

Dupa cum puteti vedea in aceste imagini catelusii sunt superbi. Sunt atat de dragalasi si par atat de nevinovati. Uneori ai putea spune ca cineva doreste sa le faca ceva rau, mai ales daca nu urmaresti cu atentie clipul, chiar ai aceasta senzatie ca cineva in scurt timp le va face ceva foarte rau.

Fetele lor de milogeala parca te roaga cumva sa-i scoti din acel vas si sa-i lasi liberi prin casa fara sa mai fie nevoiti sa mai stea in acel spatiu mic si restrans. Dar cum este important ca si aceste animalute sa fie curate si curatate la timp nu cred ca cei trei nu se vor obisnui la un moment dat astfel incat ei sa nu mai puna acele „fete plouate”.

Si am postat acest clip mai mult pentru ca mi-a amintit de animalutele mele cand erau micute si jucause si practic primeau acelasi tip de ingrijire. Nu stiu cata grija aveti voi de animalele voastre, dar eu una sunt foarte atasata de ele si nu voi lasa pe nimeni si nimic sa le faca vreun rau.