Curatenie eficienta sau nu?!

Posted by

Cineva a avut grija sa-mi faca ziua mult mai frumoasa. Nu stiu cum se face ca de cate ori sunt plictisita gasesc pe internet destule lucruri amuzante. De aceasta data am gasit o pisica mult mai eficienta decat mopul. Nu cred ca stapana pisicii mai are nevoie de clasicul mop dupa ce a folosit aceasta pisica pe post de mop. Eu am botezat aceasta pisicuta – pisicuta Hop-Mop. Si daca ar fi de vanzare cu siguranta mi-as cumpara un astfel de exemplar.

Dupa cum puteti vedea si in aceste imagini, aceasta pisicuta este foarte harnicuta si nu cred ca in urma ei ai sa mai gasesti vreo urma de praf, scame sau alt tip de murdarie. De asemenea se poate observa foarte usor cat de fericita este mititica pentru acest lucru. Pentru pisica nu este mai mult decat o joaca interminabila.

Ceea ce m-a surprins intr-un mod foarte placut a fost faptul ca de cate ori voia sa repete miscarea se pozitiona exact unde trebuie pe matura, astfel incat sa fie mopul perfect. Nu stiu cate dintre voi si-ar permite o asemenea pisica hop-mop, mai ales ca nu poate fi intotdeauna o vietate cuminte. Cum stim cu totii pisicutele sunt unele dintre cele mai jucause specii de animale de companie si nu cred ca le poate inlocui altceva.

Sunt convinsa ca daca as incerca sa fac acelasi lucruri pisicutei mele nu as reusi si de aceea ma gandeam ca poate ar fi fost ideal sa am o astfel de pisca mop, care sa-mi vina in ajutor. Mi-ar fi placut sa ma amuz cu o astfel de pisica. Cred ca mai mult as fi tinut-o pentru amuzamentul meu decat sa fie utila intr-un fel (si ma refer la prins de soricei si vrabii, nu la altceva). Si totusi raman la ideea ca un astfel de exemplar ar fi bun la casa omului. Voi ce parere aveti?