Un jucator de biliard mai diferit!

Posted by

Nu stiu daca este tocmai potrivit sa scriu despre urmatorul subiect, dar cu siguranta, daca nu ai vazut respectivul clipulet, ai sa te amuzi. Sincera sa fiu nu ma gandeam ca un caine poate fi atat  de inteligent si cu atat mai mult sa perceapa atat de bine ce se intampla in jurul lui. Si nu e acelasi lucru legat de dresaj, apararea stapanului in diverse stituatii sau mai stiu eu ce. Nu!

Nu este deloc legat de asta, ci mai degraba de arta de a impartasi cu al tau caine momente si activitati unice. Ai putea de exemplu sa il inveti sa faca lucrurile mult mai bine decat tine si decat isi poate imagina cineva. Am inteles de multa vreme ca aceste biete necuvantatoare sunt foarte inteligente, dar nu m-as fi gandit ca de la atata inteligenta ar putea avea parte si de urmatoarea „activitate”.

Cainele asta joaca biliard mai bine decat mine si nu exagerez cu nimic. Eu nu sunt pasionata de nici un fel de joc sau de activitati de genul. Prin urmare am evitat tot timpul astfel de lucruri, desi pare de necrezut. In prima faza cand am urmarit respectivul clip am ras de nu puteam sa ma mai opresc, acum ca am analizat putin lucrurile mi-am dat seama ca nimic nu poate fi intamplator.

Cainele asta a fost mai mult dresat sa se joace decat sa apere stapanul sau cel putin asa pare ca reiese din filmulet. De fiecare data lovea bila cu o adevarata precizie, incat ai fi spus ca loveste mai bine decat un om. Sau poate ca stapanul lui a vrut mai mult sa aiba un partener de joaca, decat un caine de  paza. Pana una alta, cainele asta este cel mai bun jucator de biliard, pe care l-am vazut or mai fi si altii, dar nu am stat sa-i caut. Iar pe asta l-am gasit intamplator asa cum am spus si mai devreme.