De ce internetul este cel mai amuzant loc de pe planetă?

Posted by

Internetul a ajuns să facă parte din viața multora dintre noi, fie că avem nevoie să comunicăm cu cineva drag sau pur și simplu dorim să aflăm câteva informații esențiale în viața de zi cu zi, pe internet totul pare să fie extrem de simplu. Internetul acoperă cea mai mare arie atunci când vine vorba de distracție și amuzament. O grămadă de meme-uri cu și despre tot felul de evenimente din viață, nu există știre importantă căreia să nu ii fie atribuit și un meme amuzant. Deși nu este frumos să faci haz de necaz până și ultima știre cu privire la catedrala Notre Drame a fost luată în derâdere de câțiva puști de pe internet.

9GAG este locul celor mai interesante și amuzante lucruri de pe internet, de la filmulețe și până la fotografii, toate au ceva aparte, unele venite cu scopul de a te face să râzi pe când altele te lasă uimit. Acest articol nu are tendința să facă un review al site-ului 9GAG tocmai de aceea ne oprim aici și vă lăsăm să descoperiți singuri mii de meme-uri.

Ce poate fi mai distractiv în online decât să te joci și să comunici în același timp? O mare parte dintre cei ce se distrează în online consideră că o seară împreună cu prietenii pe Discord este cu mult mai amuzantă decât una în oraș. Deși nu sunt de acord cu ei mi s-a întâmplat și mie să „calc strâmb” și să renunț la câteva seri de distracție în lumea reală în folosul celor din lumea virtuală. Este o plăcere să te distrezi în online, ai totul la îndemână și te simți confortabil, dar totuși parcă statul la calculator nu este cel mai sănătos lucru.

Pe Youtube de asemenea poți găsi o gamă variată de conținut, fie că vorbim despre clipuri amuzante sau despre clipuri ce prezintă viața într-un alt mod, Youtube acoperă cea mai mare zonă de conținut video de pe internet. Amuzamentul în acest sens vine cu fiecare clip pe care îl vizionezi, la noi în țară cel puțin găsești atât clipuri despre animale ce ies din ritmul lor obișnuit dar și personaje ce te fac cu adevărat să te simți bine.

Sunt multe lucruri interesante și amuzante pe care le poți face pe internet, nu vrem să lungim foarte mult acest articol timpul este prețios și bine ar fi să te distrezi și să te simți bine în orice împrejurare. Poți lasă internetul deoparte pentru o zi să descoperi cât de frumoasă este lumea și câte lucruri interesante poți găsi la fiecare pas? Încearcă acest experiment s-ar putea ca după o zi fără telefon și internet să prețuiești mai mult ceea ce găsești, persoanele cu care interacționezi și lucrurile care până atunci te țineau foarte ocupat. O să îți lipsească sursa principală de informare Google, dar asta nu te va face să nu te simți bine alături de prieteni, de mediul înconjurător de soare, de ploaie de orice te înconjoară. Este bine pe internet dar în același timp este bine să iei o pauză de la lumea digitală.