De ce nu e bine sa folosesti telefonul pe strada?

Posted by

Acest articol as fi vrut sa fie putin mai pozitiv si de ce nu glumet, dar dupa ce am vazut ce se poate intampla din cauza telefonului, inca ma mai gandesc ce fel de nuanta sa acord acestui articol. Nu sunt una dintre acele persoane care sa se planga sau care sa stea intr-o stare de seriozitate si tistete prea mult timp. Imi place foarte mult sa glumesc si sa rad de tot ceea ce nu este de bun gust si care nu e tocmai in concordanta cu normele deontologice, dar na societatea asta are parte si de bune si de rele.

Nu cred ca este vreo persoana care sa nu fi folosit telefonul pe strada, mai ales daca aducem in prim plan acele momente in care avem telefonul in buzunar si auzim soneria pentru notificari de la telefon. Si nu imi puteti spune ca nu am dreptate pentru ca stiu foarte bine ceea ce se intampla atunci cand ai telefonul in preajma ta, iar acest lucru il spun din experienta.

Ca si oamenii din jurul meu si eu sunt dependenta de telefon, si eu folosesc telefonul pe strada, si eu fac aceleasi greseli pe care le face toata lumea. Si nu de putine ori era sa ma accidentez si eu, dar pana la urma am evitat asta exact in ultimul moment. De fapt cred ca m-a ajutat foarte mult intuitia mea de a evita anumite lucruri si cam asta se intampla cu toate obstacolele din viata mea.

Mai rau este pentru cei ce nu sunt deloc atenti la ceea ce se intampla in jurul lor si mai mult decat atat, nu iau seama la nici un fel de indiciu pe care il pot vedea langa ei. Pentru acest tip de oamenii cred ca ar fi necesara mai multa atentie distributiva mai ales ca in unele cazuri de accidentari oamenii mor din cauza telefonului. Acum drept vorbind cred ca ar fi foarte neplacut sa mori din cauza telefonului in loc sa te bucuri de viata si de spiritul liber, iar mai jos aveti un clip in acest sens.