Doar romanul este maestru in lucrari de constructie

Posted by

Ce facem cand plictiseala este mare? Daca nu incepe sa sune telefonul, ca poate vreun prieten are chef sa iasa la plimbare si sa-ti comunice ultimele barfe din show-biz-ul din fata blocului sau daca vreun prieten vrea sa iasa la iarba verde, la un gratar, atunci te asezi in fata calculatorului si incepi sa butonezi. Nu stii ce sa cauti si te-ai plictisit si de clipurile amuzante pe care ti le ofera Youtube-ul? Atunci cauti imagini amuzante pe internet.

Internetul cuprinde atat de multa informatie, incat este imposibil sa te plictisesti atunci cand il accesezi. Cauta niste imagini amuzante si ai sa vezi ca iti vor starni un ras sanatos, ras pana la urechi. Asta am facut si eu acum cateva zile, cand mi se facuse dor de Sinaia si am zis sa dau un „search”, dar nu pentru ca vroiam sa rad, ci pentru ca vroiam sa rememorez niste momente. Si am cautat diverse locuri din zona. Nu ca Sinaia ar fi un oras foarte mare, desi este mai mare ca Ploiestiul, dar pana acum cateva zile nu stiam ca exista o asa opera de arta.

Inainte de a va arata fotografii, ca sa vedeti despre ce e vorba, am sa va povestesc cate ceva. Cred ca romanii sunt destul de talentati si s-au facut destul de cunoscuti cu diverse lucrari, filmulete si nu numai, incat au o notorietate anume pe mapamond. Si cum informatiile circula din gura in gura si foarte simplu, pe internet, unde se posteaza clipuri amuzante si poze, este imposibil sa nu gasesti si lucrari, le voi numi lucrari de arhitectura, ale unui individ pe care nu il cunosc. Dar din ceea ce a reusit sa faca, a avut o mana de lucru iesita din comun si o imaginatie asemenea. Nu pot spune ca stiu ceea ce presupune o lucrare de tevi de gaze, fie ca se face la o casa sau la un bloc de locuinte, dar ceea ce am vazut in pozele pe care le voi share-ui cu voi, este chiar o priveliste impresionanta.

Tevile de gaze paralele din imagini atrag orice privire, mai ales ca mi se pare ceva iesit din comun, ceva ce nu am mai vazut pana acum. Sa o numesc simetrie? Nu sunt prea sigura ca am gasit cuvantul potrivit pentru a descrie ceea se vede in fotografie, dar in orice caz, este o lucrare interesanta, care arata destul de haios. Cel care a reusit sa execute aceasta lucrare, cu siguranta a avut indeajuns de multa inspiratie incat sa creeze o asa opera de arta pe acest bloc de locuinte. O sa il numesc Dorel pe cel care a executat lucrarea. Probabil ca, pe viitor, are de gand sa extinda executia, in cazul in care nu toti locatarii din bloc au gaze, dar isi doresc sa isi cumpere o centrala proprie. Imaginati-va cum va arata blocul atunci.

bloc linii de gaze Sinaia

Dupa parerea personala, cred ca este o lucrare extraordinara si colorata in galben de cel care a vrut sa aduca ceva nou in tara sa, Romania, pentru ca sigur este o noutate in tara. Ca o sa vrea sa isi extinde lucrarea, asta ramane de vazut. Poate viitoarele tevi de gaze vor fi insirate la fel, tot paralel, ca sa mentina acelasi stil ordonat si frumos. Daca te intrebi unde gasesti aceasta lucrare de arhitectura sau de ce o fi ea, afla ca este in judetul Prahova, in Sinaia. Mergi chiar la fata locului si vezi despre ce e vorba. Pe mine pozele inca ma amuza, asta de fiecare data cand le vizualizez.