E weekend din nou!

Posted by

Habar nu am cand a trecut si saptamana asta, cred ca m-am trezit hipnotizata la final de saptamana si inceput de weekend. Credeam ca nu mai ajung sa spun ca in sfarsit ma voi relaxa acasa, insa uite ca a venit si vineri. Sunt curioasa cam cati dintre voi asteptau aceasta zi si cam cati imi vor spune ca vor avea de lucru si in weekend?

Poate ca ar trebui mai intai de toate sa ne bucuram de zilele astea si sa incepem weekendul frumos. In primul rand ca poti face atat de multe lucruri, pe care nu le-ai facut toata saptamana, incat te vei bloca si nu vei stii ce activitate sa alegi mai intai. Sau ai putea pur si simplu sa pierzi cateva ore bune printr-un parc sau restaurant alaturi de prieteni sau de persoanele dragi.

Pana la urma nu-i chiar atat de imposibil sa te reaxezi, mai ales ca daca nu ai chef de nici una dintre aceste activitati ai putea sa mergi acasa, sa-ti pregatesti ceva de rontait, sa te asezi pe canapea si bineinteles sa pornesti televizorul si sa te uiti la ceva haios.

Sau ai putea sa incerci si varianta de a viziona anumite emisiuni distractive direct de pe canalul de YouTube. Cel putin in acest mod vei stii sigur ca o sa zambesti si ca o sa te relaxezi. Iar o astfel de emisiune cu un moment distractiv ar putea fi si aceasta:

Eu una sa fiu sincera habar nu am cum o sa-mi incep weekendul, poate ca o sa ma uit la desene animate impreuna cu micutul meu nepotel. Asta daca mititelul meu intr-adevar o sa ma lase sa stau linistita si nu ma va pune sa-i desenez sau cine stie ce alte lucruri mai doreste el. Oricum pentru mine o varianta buna ar fi si somnul.