Intrebare intrebatoare: 8 sau 12?

Posted by

Internetul este invadat de videoclipuri virale sau care devin virale peste noapte si urmatoarea zi le putem vizualiza si rade cu gura pana la urechi. Astfel, ca din senin, cei care sunt protagonisti in clip sau chiar martori la o farsa, dar fara a fi implicati direct, ajung peste noapte vedete si isi fac o reputatie anume. In orice caz ar fi, de bine sau de rau, ei apar in clipuri amuzante care ajung virale pe internet, facand senzatie. Azi, si prostia isi are sensul ei, deoarece multi se gandesc sa se promoveze oarecum si se intampla sa reuseasca.

Cred ca orice videoclip dragut cu animalute jucause prinde bine publicului larg, asta daca esti un iubitor de animale. In schimb, filmuletele amuzante cu fete care raspund la intrebari banale ne fac sa ne punem la indoiala creazarea: sunt pe bune sau nu?

Mai jos chiar am un exemplu elocvent, in acest sens, pentru ca tipa care este protagonista videoclipului, nu reuseste sa inteleaga de ce prietenul ei care o filmeaza rade de ea. I se adreseaza o intrebare foarte simpla si totul porneste de la ideea ca isi poate comanda o pizza mare, taiata in 8 sau 12 bucati. Si este intrebata cum prefera, pizza din 8 ori 12 felii si trebuie sa argumenteze. Mai jos vedeti raspunsul pe care il ofera protagonista si este imposibil sa nu va faca sa radeti si sa va intrebati daca este ceva serios sau doar a vrut sa castige putina popularitate pe internet.

https://www.youtube.com/watch?v=EtQa13u6mYM