Intreg spectacolul lui Bobonete este pe Youtube

Posted by

Stand up comedy.. Toti ati auzit despre acest gen de petrecere a timpului, o scena fie ea si improvizata si o persoana cu mult umor care sa intretina atmosfera. Si, nu in ultimul rand, un public care sa ia parte la show-ul care se desfasoara, de ce nu, si in aer liber. Stand up comedy este stilul comic prin care, de obicei un comediant, se exprima in fata unui public. In general, un comediant recita pe o scena povesti pline de umor, glume si niste replici scurte, numite in general monolog. Show-urile de stand up comedy se tin fie in cluburi, baruri, fie in colegii sau teatre.

Pentru ca am facut o scurta introducere in ceea ce presupune acest gen de spectacol, sa ii spun asa, m-am uitat zilele trecute la un show de stand up comedy, la care am ras cu lacrimi, pentru ca am savurat fiecare gluma si fiecare minut din spectacol. Si pentru ca a fost un clip pe care l-am urmarit pe Youtube, a durat mai bine de o ora si m-am bucurat sa vad ca anumiti useri incarca clipuri atat de lungi, dar faine. Comediantii care au tinut spectacolul nu au fost nimeni altcineva decat cei patru protagonisti indragiti din filmul romanesc „Las Fierbinti”: Giani, Dorel, Celentano si Bobita. Numele reale, prezentate la inceputul showului, sunt urmatoarele: Costi Dita, Mihai Rait, Adrian Vancica si Mihai Bobonete. Oamenii acestia chiar stiu sa faca spectacol si chiar daca nu ii urmaresc in cadrul filmului care se difuzeaza pe ProTv, i-am urmarit in show-ul de pe Youtube si i-am indragit din prima clipa. Glumele sunt foarte bune, unele picante si este practic imposibil sa nu razi.

Pentru cei care nu ajung la spectacolele live ale baietilor, ii pot urmari pe canalul Youtube si nu numai. Dupa parerea personala, cel mai bun lucru care ramane de facut este acela de a-ti cumpara bilet la show-uri de acest fel, pentru ca este cu totul altceva sa urmaresti si sa asculti un comediant live, care iti livreaza glumele direct, la scena deschisa si posibil sa iei si tu parte la ele, daca se intampla vreodata sa ajungi pe scena, alaturi de stand up guy. Alegerea ramane a voastra, dar eu tot o sa imi iau bilet la un asa spectacol, data viitoare. Clipul il puteti urmari mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=U5rz21pUD0I