Mai stii sa mergi pe bicicleta?

Posted by

Intr-una din zilele trecute am traversat cam jumatate de oras prin parc. Nu pot sa spun ca nu mi-a placut, mai ales ca m-am bucurat de racoarea si umbra arborilor pe o asemenea vreme caniculara. In afara de asta am avut parte si de cateva momente de amuzament. Nu stiu daca voi inca mai mergeti pe bicicleta sau nu, dar eu una nu am mai mers de ceva vreme si probabil ca va mai dura ceva pana voi avea timp pentru asta.

Insa am adus vorba despre mersul pe bicicleta, deoarece inaintea mea era un cuplu mai in varsta ce se plimbau prin parc cu bicicleta. Sincer, nu stiu sa va spun daca doamna respectiva, intre doua varste, a mai mers pe bicicleta sau nu, dar felul in care o facea acum era un pic mai ciudat. De exemplu, mai aveam putin sa trec pe langa acestia, cand la un moment dat observ ca doamna s-a dezechilibrat si a cazut de pe bicicleta.

Initial am crezut ca i se facuse rau, mai ales ca era foarte cald, insa nu asta a fost problema. Domnul o certa mai in soapta ca nu stie sa mearga pe bicicleta, iar in momentul cand am auzit asta mi-au trecut prin minte imagini cu toate cazaturile mele din copilarie cand invatam sa merg pe bicicleta. Ba mai mult decat atat mi-am amintit de toate momentele apropiatilor mei cand aveau acele stari de se impiedicau.

Nu-i de mirare ca odata cu trecerea timpului ajungi sa fii mai nepriceput si chiar sa uiti sa faci anumite activitati pe care in copilarie le priveai razand si spunandu-ti: „floare la ureche”. Ei bine, si pentru ca tot am amintit de cazaturi cu bicicleta am sa va las mai jos un mic filmulet cu astfel de cazaturi. Unele, ce-i drept sunt foarte amuzante, altele par foarte dureroase.

https://www.youtube.com/watch?v=NKMZxUsgDug