mersul pe tocuri

Mersul pe tocuri un calvar

Posted by

Nu stiam ca mersul pe tocuri poate reprezenta pentru anumite doamne si domanisoare o adevarata tragedie. Mai de graba as spune ca lucrurile au luat cu totul si cu totul o altfel de intorsatura. Si mai mult decat atat ma bucur ca nu sunt una dintre acele persoane care sa insiste sa mearga pe tocuri.

De fapt chiar ma bucur ca nu am voie sa merg pe tocuri din punct de vedere medical. In acest fel am ajuns sa fiu scutita si de eventualele critici si de toate acele pesoane rautacioase ce se amuza pe seama femeilor. In plus nu este chiar atat de placut si frumos, mai ales din partea domnilor sa rada de bietele  domnisoare.

Pe de alta parte insa nu pot sa neg faptul ca o mare parte din aceste domnisoare de foarte multe ori isi fac rau cu mana lor. Poate ca nu ar fi chiar atat de ciudat si de bizar acest lucru, dar avand in vedere ca apar pe internet tot felul de lucruri, care mai de care mai hidoase si au legatura cu mersul pe tocuri, nu cred ca mai au vreo scuza. Iar un astfel de exemplu il puteti gasi si in materialul de mai jos.

Mai sunt si alte cateva exemple la care poti privi si vei observa fix acelasi lucru  – neputinta unora de a putea merge pe tocuri, intr-un fel, iar in alt sens ar fi si incapatanarea acestora de a merge pe tocuri foarte inalte de nu stiu cati centimetrii, care nu sunt adecvate si adaptabile pe stilul lor de mers.

Insa ceea ce nu stiu aceste domnisoare este faptul ca isi pot adapta marimea tocurilor in functie de puterea si de capacitatea lor de a merge normal, indiferent daca sunt pe tocuri sau nu. In fine, toate lucrurile de prost gust si daunatoare isi pot schimba tenta, daca cineva ar face ceva in acest sens si da incapatanarea ar trece undeva pe locul doi.