Momente amuzante

Posted by

Nici nu stiu daca ar fi cazul sa rad sau sa ma gandesc mai bine daca vreau sa mai stau in tara asta sau nu. Stiu ca orice padure are uscaturi, dar parca in ultima perioda prea am dat de foarte multe persoane care nu stiu nici macar pe ce lume traiesc. Ma gandeam ca eu am prea multe pretentii de la oamenii din jurul meu, dar imi dau seama ca nimic nu este mai nefiresc si nepotrivit ca ceea ce se intampla in aceste imagini.

https://www.youtube.com/watch?v=5lRzcChjxmI

Daca ai sta sa privesti intregul clip si nu ai starea necesara ca sa te amuzi in urmatoarea secunda cu siguranta vei vrea sa fugi. Nu stiu cum de se strang atat de multe lucruri „urate si murdare”, doar pentru ca unii nu sunt constienti de faptele lor. In alta ordine de idei imi dau seama cat de multe lucruri urate pot vedea oamenii straini de acest tinut despre noi ca natie.

Nu spun ca alte popoare ar fi sfinte, dar eu una chiar m-am ingrozit cand am vazut astfel de imagini si cred ca nu ar mai trebui sa caut astfel de clipuri, caci in loc sa ma amuz mai rau ma inspaimant si nimic nu este bine sau perfect. Chiar aveam senzatia ca daca imi voi selecta cateva clipuri pe care sa le vad in acele momente de oboseala maxima sau chiar mai rau cand sunt prost dispusa, zambetul imi va reaparea pe buze, dar nu… nu a fost asa.

Mai rau mi-am facut, desi scopul era cu totul si cu totul altul. Iar acum prima impresie pa care o am in urma acestui clipulet nu este alta decat o stare de neputinta, frustrare si mai mult decat atat o stare de tristete. La prima vedere as spune ca acest popor este plin de idioti, prosti si betivi, dar stiu ca nu este asa.

In afara de asta au fost nenumarate persoane care au demonstrat de ce putem fi in stare si ce putem face, numai ca se pare ca exemplele pozitive nu vor fi niciodata modele de urmat, caci in lumea asta nu se mai vrea acest lucru. Iar toate aceste chestiuni imi lasa un gust foarte amar.