Pariurile online aduc ghinion unora

Posted by

Un prieten de al meu foarte bun mi-a povestit acum cateva zile ceva ce mi s-a parut amuzant. Pentru ca ma uit foarte rar la televizor, am omis povestea unui baietel de doar 13 ani, din America, caruia ii placea sa joace online tot felul de jocuri de strategie.

Pana intr-o zi cand s-a gandit sa faca niste pariuri online cu alti pasionati de jocuri. A folosit chat-ul jocului, si-a facut cativa prieteni virtuali. La un moment dat, s-au cunoscut fata in fata si din discutii in discutii, unul dintre ei a venit cu o idee. Vorbeau, in general, despre joc, tactici, care este cel mai bun dintre personaje, pana subiectul conversatiei lor s-a schimbat total.

Baiat fiind, desi erau si cateva fete care jucau online, a acceptat pariul si anume, daca pierde consecutiv 3 meciuri de-alungul unei luni de zile, va trebui sa poarte la scoala , timp de o luna, pantaloni scurti. Chiar daca vremea era deja in schimbare, pentru ca se apropia iarna, baiatul si-a zis ca nu este cel mai ingrozitor pariu pe care sa il piarda. Si nu a mai stat pe ganduri. A batut palma cu prietenii lui.

Pasiunea pentru jocul preferat l-a tinut intr-un weekend foarte mult la biroul lui, incat de abia a mai mancat sau a mai comunicat cu familia. Asta nu este tocmai partea fericita, este evident. Juca inca de vineri din saptamana respectiva si ajunsese in ziua de duminica, destul de nemultumit de faptul ca pierduse la rand 2 meciuri. Atunci a fost decisiv.

Baiatul a pierdut pariul si a trebuit sa poarte short la scoala. Desi parintii nu au acceptat ideea de la bun inceput, ca este o joaca si nu trebuie luata in serios, adolescentul s-a tinut de cuvant si a mers la scoala in asa zisa uniforma. Bineinteles ca profesorii au ramas mirati, dar in acelasi timp s-au amuzat, pentru ca vremea incepuse sa fie destul de rea si baiatul nu arata tocmai bine in pantaloni scurti si ghete de iarna imblanite.

A suportat cu stoicism primele cateva zile de iarna, pana prietenii lui cu care a facut pariul s-au razgandit si l-au felicitat oricum ca a putut sa faca acest lucru, fiecare din ei recunoscand ca nu se puteau descurca intr-o asemenea situatie. Cu siguranta i-ar fi folosit niste ponturi bune.

amuzament iarna