Cand moartea isi ia teapa

Posted by

Nu pot sa spun ca masinile ma pasioneaza, dar imi plac foarte mult, le gasesc interesante, fie ca vorbesc despre cele clasice sau noile concepte. Un brand de renume in intreaga lume despre care va voi vorbi acum este Mercedez Benz, denumit pe scurt doar Fulger. Marca germana de autoturism, Mercedes este clasat ca al doilea mare producator de vehicule la nivel mondial si vine si cu o imbunatatire si anume BAS Plus cu asistentul de trafic. Aceasta functie permite ca o coliziune iminenta sa fie evitata, avertizand conducatorul auto inainte de a fi prea tarziu.

In acest sens, titanul Mercedes vine si cu un videoclip care are o parte amuzanta si una destul de serioasa, pentru ca, dupa parerea mea, totul trebuie luat in serios, intr-un final. Doar vorbim despre condusul in siguranta.

Cu un nume sugestiv pentru reclama, brandul de renume ne prezinta pe scurt granita dintre siguranta si neatentia in trafic, aducand in plan doua personaje, soferul masinii si moartea intruchipata de un batran, acesta din urma fiind destul de nefericit de rezultat. De ce? Va las pe voi sa vedeti reclama si sa aflati.