Patanii cu si pe bicicleta

Posted by

Imi place sa ma amuz in fiecare zi, dar astazi pentru ca este marti am zis sa caut ceva mai special pentru amuzamentul meu, si de ce nu si pentru amuzamentul vostru. De obicei nu ma atrage orice faza comica, mai ales daca este vorba despre cazaturi sau mai stiu eu ce, dar astazi am gasit cateva cazaturi, care mi-au adus zambetul pe buze. Si cum nu puteam sa pastrez aceste lucruri pentru mine, mi-am zis ca ar fi cazul sa le impartasesc si cu voi.

De fapt, astazi am vrut sa vad aceste cazaturi pornind de la una dintre amintirile mele legate de bicicleta mea. Primele mele lectii de mers pe bicicleta nu prea au fost frumoase, ba din contra, chiar dureroase as putea spune. Si pentru ca in mare parte ar fi foarte dureros pentru mine, sa vorbesc despre aceste lucruri, o sa evit chestia asta si am sa va las la indemana cateva minutele de cazaturi dintre cele mai controversate.

Si pentru ca intotdeauna am crezut ca cele mai dureroase cazaturi au fost ale mele, trebuie sa marturisesc faptul ca urmatoarele cazaturi, pe care o sa le vedeti sunt cu mult mai dureroase decat cele, pe care eu a trebuit sa le suport. Si pana la urma nu a fost vorba numai si numai de cazaturi, ci si de temerile cu care am ramas in urma acestor cazaturi si experiente.

Sunt curioasa, cati dintre voi nu a-ti avut astfel de patanii si cu cate temeri nu a-ti ramas din pricina lor. Spre exemplu, eu una nu stiu daca m-as mai incumeta sa mai merg cu bicicleta. Cel putin nu acum in prezent, cand am ceva probleme si prefer sa-mi tin oasele la distanta de toate aceste nesabuinte ale mele. Nu pot spune ca ma laud cu faptul ca nu mai merg pe bicicleta, dar ma pot lauda cu faptul ca pot alerga pe jos, cateva minute in sir, fara sa ma opresc. Cel putin asa am sa evit cazaturile cu bicicleta.

https://www.youtube.com/watch?v=NKMZxUsgDug