Clipe amuzante date de catre consumul de alcool

Posted by

Cred ca astazi o sa-mi fac o zi tare amuzanta, pentru  ca mi-am amintit de cateva clipuri foarte hazlii. Probabil ca nu imi aminteam de toate acestea pentru a le cauta, daca de  dimineata nu vedeam in statia de la maxi taxi o persoana la fel de sofisticata ca cele pe care o sa le vedeti mai jos. Nici nu stiu daca sa rad sau daca sa plang de rusinea acelor oameni.

Nu stiu cum de inca unii, dintre noi, ne mai gandim la faptul ca vrem sa ajungem sa performam la fel ca si tarile occidentale, cand alti semeni de-ai nostri, abia se mai tin pe picioare. Si, asta la propriu! Nu cred ca mai trebuie amintit faptul ca, in aceasta tara, avem foarte multi consumatori si iubitori de alcool. Si mai cred ca aceasta este una dintre cele mai mari metehne ale romanilor.

Ori de cate ori, ne-am dori sa scapam de aceste lucruri, cu siguranta nu vom putea, pentru ca se gasesc 2, 3, care sa ne aminteasca de ce tip de natie suntem. Ma intreb, daca vreodata vom reusi sa mai reparam, indreptam ceva din imaginea si mandria noastra. Dar, dupa ce am vazut imaginile, pe care o sa le vedeti si voi mai jos, cred ca avem sanse slabe sa mai recuperam ceva.

De fapt, nici nu stiu daca avem ceva de recuperat si spun acest lucru dintr-un motiv destul de clar. Ceea ce vad la parintii lor, acel lucru il vor face la randul lor si copiii. Iar aceasta istorie se va repeta la nesfarsit. Probabil ca de aceea sunt cel putin doua proverbe, care ar putea reprezenta pe unii dintre noi.

De exemplu: „aschia nu sare departe de trunchi” si „ce se naste din pisica, tot soareci mananca”. Cred ca pentru viitorul articol am sa pregatesc un material numai cu proverbe si zicatori, pe care voi incerca sa le explic. Iar acum bucurati-va de cateva clipe amuzante.

https://www.youtube.com/watch?v=Rb-IP7sqhP0