Pisici obraznice din cale-afara

Posted by

Oare cati dintre voi au drept animale de companie pisicile. Am auzit de foarte multe ori ca aceste mici si dragalase animale sunt si cele care isi aleg stapanii. Nu stiu cum poate fi acest lucru adevarat, dar sa mergem pe aceasta premisa si sa spunem ca asa este. Cel putin poate ca unii dintre voi ati fost pusi in situatia in care ati descoperit o pisicuta, iar aceasta nu s-a mai despartit de voi si va urmat.

Ma gandesc ca si acest lucru este pe cat de incredbil pe atat de adevarat, chiar daca de foarte multe ori ne intrebam de ce oare am dat peste acel mic ghem de blana si cum a fost posibil. Printre multe altele iubitorii de animale, in special cei care iubesc pisicile, vor avea la adresa acestora numai vorbe frumoase. Totodata trebuie sa mai amintim si de faptul ca daca tu nu esti capabil sa ii oferi afectiunea de care are nevoie poti avea parte de foarte multe ipostaze nu foarte ok din partea lor.

Una dintre ele ar putea face referire de ce nu la starea perdelelor si a draperiilor tale. Probabil stiti deja, cu atat mai mult daca aveti pisici acasa, ca acestea indragesc sa se catare pe orice, mai cu seama pe perdele, deoarece acestea le permite sa se legene atat cat isi doresc.

Prin urmare va expun aceasta posibilitate, deoarece eu am trecut prin situatii similare si stiu foarte bine ceea ce am de facut. Bineinteles pana m-am obisnuit cu pisicile mele a trebuit sa schimb vreo doua randuri de perdele si cateva perdelute din bilute pentru usa de la hol. Insa ceea ce am invatat eu pe seama pisicilor mele sunt urmatoarele lucruri:

  • niciodata sa nu lasi o pisica complet izolata in casa;
  • daca ai vreo pasare intr-o colivie tine-o departe de pisici;
  • nu enerva niciodata vreo pisica, mai ales daca are vreo stare de agitatie.

Prin urmare sunt lucruri esentiale, pe care voi ar trebui sa le luati destul de in serios, daca nu vreti sa va treziti cu o casa devastata sau mai rau decat atat sa va trezitti ca va lipseste pasarea mult dorita, ori mai rau de atat  sa te trezesti cu zgarieturi  pe intregul corp sau pe fata. Iar daca vreti sa vedeti cat de pervers poate fi comportamentul unor pisicute va invit sa urmariti urmatorul material.