Cum sa transformi un moment banal intr-unul magic?

Posted by

Am observat ca o buna parte dintre  persoanele de sex masculin oricat de mult si-ar dori sa realizeze ceva unic, magic si deosebit, cel putin la unii dintre ei, imaginatia lasa de dorit. De asemenea putem spune ca ceea ce isi doresc ei sa realizeze magic se poate transforma in ceva ce aduce mai mult a amuzament, decat a ceva unic. De aceea cei mai multi dintre ei se gandesc sa apeleze la diferite trucuri, pe care de foarte multe ori le gasesc pe internet, pentru a putea marca un moment special din viata lor.

Iar daca ne raportam la viata de cuplu, trebuie sa spunem ca in mare parte, barbatii iau in calcul cele mai traznite variante pentru a putea darui inelele de logodna cu diamant jumatatii lor. Mai cu seama o buna parte dintre ei nu se pot concentra pe seriozitatea si maturitatea momentului, de aceea considera ca ar fi mult mai indicat si mai potrivit sa reueasca ceva amuzant. Asta bineinteles depinde foarte mult si de comportamentul jumatatii lor, daca sunt persoane ce gusta acest tip de divertisment, in astfel de momente unice.

Caci nu cred ca pentru o persoana foarte serioasa, cererea in casatorie poate fi una amuzanta, cel putin eleganta si cu mult bun simt. Si asa cum am mai spus si in articolele trecute, indiferent de subiect parerile si opiniile sunt impartite. De asemenea nu poti fi pe placul tuturor, intrucat nu poti anticipa si nici nu poti cunoaste dorintele tuturor, insa ar fi foarte benefic daca ai fi pe placul jumatatii tale.

Stiu ca in astfel de momente te vei balbai sau nu vei avea tonalitatea pe care ti-o doresti in momentul in care vorbesti, dar acestea sunt lucruri normale, ce ne fac sa simtim clipa si intensitatea acelui moment unic. Cu toate astea ai putea sa profiti de acele persoane ce sunt putin mai creative si sa le ceri sfatul in astfel de situatii. In plus ai putea profita de acest lucru pentru ati lasa prietenii sa se ocupe de realizarea planurilor, iar tu sa te ocupi de tot ceea ce este mai important. Ai putea de asemenea sa incerci sa realizezi ceva ce pana in acel moment nu ai mai facut.

Desi la prima vedere un astfel de lucru pare a fi destul de greu, cu putina rabdare si creativitate ai putea sa faci tot ceea ce iti doresti. Sau ai putea sa recurgi la lucrurile simple sau cele pe care tu le crezi simple si sa faci doar ceea ce tu crezi ca este bine. Si pana la urma cel mai important lucru este acela sa iti indeplinesti dorinta, atat a ta cat si a jumatatii tale.

Este foarte important ca tu sa-ti pastrezi calmul si sa faci doar ceea ce tu crezi de cuvinta, caci pana la urma este momentul vostru si tu decizi cum si in ce fel se vor intampla toate lucrurile. Ideal ar fi sa pastrezi totusi un ton de decenta, eleganta si rafinament asta in cazul in care vrei cu adevarat ceva special.