Poze amuzante si hazlii

Posted by

Zilele trecute ca tot a fost weekend nu am facut nimic mai mult decat sa ma amuz de lucrurile din jurul meu si sa ma bucur de cateva poze hazlii pe care le-am gasit pe internet. Habar nu aveam ca pot crea o mica povestioara doar din cateva poze luate de pe net ce aveau diverse mesaje scrise pe ele.

Poate ca in toata treaba asta nu-i nimic interesant, dar pentru mine a fost, caci mi-a pus mintea la contributie si m-a facut sa ma gandesc la ceea ce imi doresc. Pe de alta parte probabil ca nu as fi reusit sa realizez scurta povestioara daca nu as fi avut acele poze la indemana. Prin urmare am sa pun pozele in ordinea in care eu le-am salvat pentru a crea povestioara.

Cred ca si tu ai avut problema asta cel putin o data, iar daca pana acum nu ai avut-o atunci chiar esti un tip foarte, foarte norocos. Sa speram ca norocul tau nu te va lasa in cel mai nepotrivit moment.

Si cam asa am raspunde majoritatea dintre noi, daca ni s-ar spune fraza de mai sus. De fapt unii dintre noi spun asta mai tot timpul. Dar nu-i nimic nu toata lumea s-a nascut obosita.

Si din seria problemelor, aceasta ar fi una din fiecare zi sau mai bine spus cam de cel putin trei ori pe zi. Nu stiu ce faci tu, dar in privinta mea lucrurile stau altfel, caci nu mai am pisica.

Parca asta nu ar fi de ajuns, dupa problema asta elementara mereu apar altele noi de fiecare data. Cum reusesti sa scapi de una, dai peste alta si nimic nu s-a schimbat. Voi ce parere aveti?

Iar asta anunta ca petrecerea este pe sfarsit… sau poate ca nu? Putina mahmureala nu omoara pe nimeni, dar nici prea placuta nu-i, iar majoritatea barbatilor (ba chiar si femei) o stiu mai bine.

Iar asta e cand toata lumea are incredere in tine si cand majoritatea iti spun ca este bine ceea ce faci… sau poate nu atat de bine?!

Pe scurt povestea mea s-ar traduce astfel:

„De fiecare data cand deschid portofelul raman asa 😐

Foarte impresionant. Acum ma lasi sa ma culc la loc?

Pot sa prevad viitorul… La 09:32 o sa-ti hranesti pisica…

M-am distrat odata. A fost oribil

Draga? / Nu acum, ma doare capul…

Ce zici face funda? / In cel mai bun caz se spanzura…”