relatii

Un alt tip de relatie si alte peripetii

Posted by

Zilele trecute am vazut un scurt clip amuzant pe pagina de socializare facebook si m-am gandit sa vorbesc putin despre el, chiar aici. Chiar daca am avut senzatia o perioada de timp ca nu voi gasi acest clip se pare ca in cele din urma am avut putin noroc si am dat de el. Si pentru ca prea multe lucruri nu sunt de spus despre acest clipulet stiu ca ar fi mai bine sa-l postez aici si atat, dar pentru ca vreau sa va mai tin putin timp in suspans am sa va spun ca voi posta clipul la finalul articolului.

In mare clipul reprezinta farsele la care un tanar cuplu se supune. Mai bine spus, atat el, cat si ea se intrec in farse unul catre celalalt si astfel au format un frumos clip. Pe de alta parte clipul in sine este produsul unei melodii si nu este intocmai asa cum am crezut eu la inceput. Desi se parea a fi vorba de cateva farse si doar atat, in esenta aceste farse sunt efectul a ceea ce inseamna o melodie de dragoste.

In cele din urma, putem spune cu certitudine ca asa numitele certuri in cuplu uneori sunt foarte dragute, ba mai mult decat atat uneori sunt atat de amuzante incat daca ar fi posibil sa fie filmate in acele momente ar fi perfect. Si spre deosebire de toate aceste farse amuzante, unele dintre certuri nu au un final prea frumos, insa ar fi foarte bine daca aceste certuri s-ar termina in momentul in care lucrurile au iesit putin de sub control.

Insa trebuie sa  recunoastem ca nu toti oamenii au capacitatea de a-si stapani furia la timp si printre multe altele ar fi mult mai potrivit sa se intample asa. Stiu ca uneori e destul de greu sa te adaptezi la diferite situatii si certuri, dar mai stiu ca orice tip de problema are si o rezolvare. Si asa cum v-am promis am sa va las clipul chiar aici.