Si cainii au farmecul lor in functie de talie

Posted by

Nu stiu ce parere aveti voi despre animale, dar eu sunt incantata peste masura sa le privesc. Mai ales atunci cand stiti si voi animalutele nu stau deloc cumintele si nici nu se sinchisesc sa pastreze ordinea din jurul lor. Si nu stiu inca daca v-ati dat seama despre ce animale scriu eu aici, dar o sa va simplific treaba si o sa va spun ca este vorba despre caini in mare masura.

Poate ca pentru voi cainii nu reprezinta o sursa de umor sau de amuzament, dar pentru persoanele care au stat prin preajma lor cu siguranta situatia este cu totul si cu totul alta. Ba mai mult decat atat sunt persoane care se amuza atat de tare pe seama micilor necuvantatoare incat isi doresc atat de mult sa impartaseasca acest lucru si cu oamenii, amicii de pe retelele lor de socializare din mediul online.

De fapt cred ca mai toate persoanele au aceasta tendinta de a face acest lucru mai ales ca avem senzatia ca trebuie sa aratam intregii lumi momentele noastre de amuzament, momentele noastre de fericire. Putem spune ca acest factor si gest este mai mult unul care ne-a intrat in reflex si de care unii dintre noi nu mai poate scapa. De asemenea toate aceste lucruri capata cu totul si cu totul o alta nuanta, mai ales daca avem in vedere naivitatea, energia si gingasia pe care o au unii dintre catelusi.

Bineinteles toate aceste insusiri depind de foarte multe ori de talia si marimea patrupedului pe care il aveti in dotare. Caci nu o sa gasiti o doza foarte mare de gingasie la un caine de talie foarte mare, ci mai degraba o veti gasi la un pui de caine sau la un caine de talie mica. Si cu toate astea stiu ca sunteti obisnuiti cu majoritatea clipurilor amuzante ce au legatura cu o buna parte dintre catelusi si care sunt postate in mediul online. Si pentru ca nu vrem sa ramanem in urma cu aceste lucruri, in cele ce urmeaza veti gasi un clip amuzant cu diferiti catelusi.

https://www.youtube.com/watch?v=WDHzFQmPGnc