Cele mai amuzante materiale video

Posted by

Nu pot sa cred ca in sfarsit am gasit ceva care sa ma faca sa raman ceva mai mult timp in fata laptop-ului fara sa-l inchid, sa ma plictisesc sau sa caut altceva. De fapt este vorba despre un canal de pe YouTube pe care l-am gasit fara sa vreau si care prezinta diferite materiale amuzante. De fapt aceste materiale nu fac nimic mai mult decat sa prezinte cate putin din realitatea noastra de zi cu zi, putin cate putin intr-o forma cat mai amuzanta si mai distractiva.

Si nu va ganditi ca mai toate materialele sunt distractive, nicidecum. O sa mai gasiti si clipuri care nu sunt chiar atat de amuzante sau poate ca doar publicul din tara asta nu le considera amuzante, ca sa nu mai vorbim despre faptul ca anumite glume nu le putem intelege sau nu le putem gusta ca cei din afara. Ce-i drept sunt anumite situatii cu care noi, romanii la modul general, nu le prea intelegem sau nu le consideram amuzante si distractive.

Oricum din ce am observat am devenit un public putin mai complicat din aceasta privinta al materialelor cu o doza de amuzament. Bineinteles ca ceea ce fac personajele din aceste materiale video putem spune ca sunt realizate si pe aici pe la noi de catre vedetele autohtone. Dar cum am spus si mai devreme fiecare are farmecul sau si nu-i putem cataloga intr-un fel doar pentru simplul fapt ca fiecare dintre noi percepem lucrurile si le simtim diferit.

De obicei lasam lucrurile amuzante sa intre in viata noastra exact atunci cand ne simtim putin cam tristi sau nu avem chef de nimic si incercam sa gasim o motivatie buna pentru a ne putea mobiliza in anumite privinte si pentru a ne duce planurile la bun sfarsit. Desi am incercat sa observ ce ma atrage mai mult la aceste materiale de pe acest canal de YouTube inca nu am reusit sa descopar, insa ma amuz de fiecare data cand urmaresc cate un episod nou. Iar unul dintre episoadele amuzante am sa vi-l las si aici.

https://www.youtube.com/watch?v=tBkYf96vzPY