Stailer – platforma inteligenta pentru programarile la salon

Posted by

Mediul on-line cuprinde aproape toate nevoile unei persoane care pot fi satisfacute cu doar cateva click-uri si accesari pe anumite pagini. Orice informatie sau produs poate fi gasit. Totusi in materie de programari la salon, trebuia sa accesezi fiecare site in parte pentru a-i contacta pe stilisti in vederea unei programari.

Cu ajutorul platformei Stailer, acest detaliu este de domeniul trecutului. Pe aceasta platforma poti gasi orice salon si stilist din oras in acelasi loc si mai mult decat atat, poti face o programare on-line, mult mai usor. Poti afla cum in randurile de mai jos.

Programare on-line la salon

Stailer este platforma care s-a lansat in urma cu cateva luni in Cluj-Napoca si datorita utilitatii ei s-a raspandit si in Timisoara, Oradea si Iasi, urmand ca in viitoarele luni sa isi extinda serviciile in toata tara.

Totusi, daca locuiesti in Iasi sau esti in vizita si ai nevoie de o noua tunsoare sau o manichiura fresh, poti sa stabilesti o intalnire in doar cateva minute. Pe platforma se pot selecta orasul si serviciul dorit. Se vor afisa toate rezultatele alaturi de lista de preturi si de numele salonului si al stilistului.

Programarea se poate stabili in ziua si ora la care esti disponibil si eviti astfel refuzul la telefon a diferitelor saloane. Printr-un mesaj se confirma programarea si tot ce trebuie sa faci mai apoi este sa te rasfeti la salon cu ajutorul oricarui serviciu pe care il alegi.

Prin crearea unui cont se poate stabili si un reminder care sa te ajute sa nu pierzi programarea. In caz de orice schimbare de situatie, pe Stailer se poate anula programarea tot printr-un mesaj, evitand astfel conversatiile incomode cu stilistul.

Anuntarea in timp util ii permite acestuia sa isi restabileasca programul fara a crea disconfort. Orice serviciu disponibil de pe aceasta platforma este gratuita si foarte usor de utilizat. Economiseste timp pretios si usureaza viata oricui o foloseste. Atat al clientilor, cat si al angajatilor.

Toate serviciile disponibile pe Stailer

Indiferent daca este vorba de manichiura, make-up, tunsoare sau orice alt serviciu disponibil la un salon, pe Stailer se poate gasi si beneficia de el in timpul cel mai scurt.

Schimbarea de look a unei femei reda increderea acesteia si poate schimba atitudinea dintr-o zi mai dificila. Pe langa serviciile de hair&beauty exista variante si de servicii doar de relaxare.

Masajul este una dintre categoriile de care se poate beneficia la un salon, iar ca femeie trebuie sa te rasfeti din cand in cand cu un masaj. Indiferent daca este vorba de un masaj facial care poate indeparta grijile de pe chipul tau sau daca este masaj de relaxare, ar fi bine sa beneficiezi de aceste servicii din cand in cand. Pentru a combina utilul cu placutul exista si masajul anticelulitic care dureaza in jur de 50 de minute si care ajuta la tonifierea anumitor parti ale corpului pentru a scapa de anumite aspecte neplacute.

Stailer este disponibil pentru oricine, cu toata gama de servicii si preturi, iar harta inclusa in platforma ajuta clientii sa ajunga la locatia exacta, fara batai de cap si timp pierdut.

Pentru a beneficia de serviciile Stailer si pentru a economisi timp, puteti face o programare chiar acum, iar in caz de orice neclaritate ii puteti contacta pe reprezentanti la adresa de e-mail support@stailer.ro.