Tricolorii, pariuri glumete la Euro

Posted by

Tricolorii se pregatesc de debutul la Europeanul de fotbal din Franta. Prima oprire- Stade de France, 10 iunie- confruntarea cu o fosta campioana europeana-Franta.

Daca sunteti interesati de pariuri Euro 2016 ar trebui sa stiti ca nationala are cota 7 la victorie in acest meci, si o cota de 2.80 sa nu piarda acest meci de debut la Euro. Pentru cei mai curajosi sau mai optimisti dintre suporteri exista cota 121. Asta inseamna ca tricolorii lui Iordanescu, calificati la un turneu final dupa 8 ani de stat in fata televizorului, vor invinge in meciul de debut chiar daca la pauza au fost condusi. Greu de crezut, in conditiile in care vorbim totusi de Franta. E bine de stiut ca ultima data Romania a remizat cu Franta in 2011. Si a fost o remiza alba. Daca la Euro 2016 se repeta povestea de acum cinci ani, atunci puteti pleca acasa cu o suma de 10 ori mai mare decat cea investita.

Una peste alta, pariurile sunt treaba serioasa. Necesita documentare, rabdare, dar si mana buna!

Pentru fotbalisti, turneele finale inseamna munca multa si un prilej de afirmare. Nu toti raman in amintirea fanilor gratie unor reusite de exceptie. Unii se pot lauda ca i-au amuzat teribil pe fanii din tribune.

Asa cum au facut fotbalistii din filmuletul de mai jos!

https://www.youtube.com/watch?v=QpYTrDlygY8