Pui pariu ca stie ce face batranica?

Posted by

La un moment dat, intr-o banca intra o batranica care avea cu ea 2 valize de bani. Intreaba un functionar bancar daca poate vorbi cu insusi directorul bancii, dorind sa isi deschida un cont. Nu dupa mult timp, este condusa in biroul directorului de catre functionar.

– Care este suma pe care vreti sa o depuneti in cont?

– 1.000.000 de verzisori, a raspuns batrana.

Directorul, destul de surprins la auzul sumei colosale, o intreaba:

– Cum de aveti atatia bani, doamna?

– Imi place sa pariez si se intampla sa castig mereu, raspunse batrana.

Directorul, uimit de cele auzite:

– Despre ce pariuri vorbiti?

Batranica i-a raspuns:

– Despre pariuri mai specale, cum ar fi urmatorul: pariez cu dumneavoastra pe suma de 100.000 de dolari ca aveti un tatuaj cu inimioara si trandafir in zona intima.

Directorul bancii, amuzat, intreaba:

– Sa inteleg ca vreti sa facem acest pariu?

– Bineinteles, sunt foarte sigura pe mine si stiu ca am sa castig, iar daca riscati suma despre care vorbeam, am sa vin maine, la ora 10, cu avocatul meu ca martor.

– Sunt de acord atunci, a raspuns directorul.

Seara, directorul si-a examinat zona intima, gandindu-se ca va castiga pariul doar pentru simplu motiv ca era destul de mic ca tatuaj si oarecum ascuns, deci batrana trebuia sa se uite foarte atent. Urmatoarea zi, la ora 10, batrana a intrat in biroul directorului, impreuna cu avocatul ei si l-a rugat pe director sa isi dea pantalonii jos, ca sa vada tatuajul. Acesta s-a conformat, convins ca cei doi nu vor examina cu atentie zona lui intima. Batranica s-a apropiat de director si destul de sigura pe ea, l-a pipait pe acesta si s-a uitat cu mare atentie, pana a gasit tatuajul. Directorul a tresarit cand femeia a exclamat ,, Aha!”.

Batrana, cu un zambet larg pe fata, ii spune:

-Daca credeati ca puteti ascunde faptul ca aveti intr-adevar un tatuaj, v-ati inselat. Pana si cea mai neexperimentata femeie l-ar fi gasit, daca il cauta.

Directorul, care nu s-a gandit ca batranica are asa tupeu, isi da ochii peste cap si spune:

-Da, a-ti castigat pariul, si ofteaza. Dar de ce avocatul dumneavoastra s-a enervat atat de tare incat si-a aruncat sacoul?

-Pentru ca am facut si cu el un pariu si i-am zis ca daca aveti tatuaj in zona intima, imi va da 100.000 de dolari si el se va retrage din domeniu. Practic si-a riscat cariera, spunand ca lui nu i se poate intampla asa ceva. Si i s-a intamplat.