clip vesel

Un clip putin mai ciudatel si vesel

Posted by

Nu stiu ce naibii s-ar intampla daca uneori nu am mai avea si momente in care sa zambim, momente in care sa nu te mai poti opri din ras si mai mult decat atat ma intreb ce oare s-ar intampla daca nu am mai avea persoane de care sa radem. Stiu ca nu este frumos din partea mea sa fac asta, dar sunt unii oameni pe care nu ii poti trece cu vederea si nu pentru ca nu sunt inteligenti, ci pentru ca vor sa para inteligenti.

Am avut intotdeauna presentimentul ca nu se poate intampla nimic rau daca incerci sa ajuti pe cineva, dar daca va trebui sa ajuti vreodata o astfel de persoana vei avea foarte mult de lucrat cu ea si iti spun din experienta propie. Nu vreau sa par o persoana nesuferita pentru ca nu sunt asa, dar uneori, chiar imi vine sa dau palme si in dreapta si in stanga.

Nu stiu daca si tu te-ai confruntat cu asa ceva pana acum sau daca ai ajuns la un moment dat sa lucrezi cu o astfel de persoana. Desi am fost tentata sa spun de foarte multe ori ca aceste persoane au nevoie de ajutorul nostru, nu pot sa nu ma gandesc ca o parte din ei sunt iremediabili si poate ca ar fi mult mai potrivit daca s-ar integra in anumite grupuri sociale.

Pe de alta parte oricat de mult as incerca sa le acord o sansa tot nu pot inceta sa nu rad de prostia unora. De exemplu o sa vedeti si in clipul de mai jos la ce ma refer. Numai ca aici o singura mentiune mai am de facut cu privire la clip mai ales ca domnisoara din imagini este doar o forma usoara de prostie. Si oricum cred ca putea face furori cu orice altceva decat cu ceea ce a facut in clip, dar bineinteles aceasta este numai opinia mea cu privire la cea a facut domnisoara din clip.