desene

Desene animate cu mesaje puternice

Posted by

Nu stiu cum vi se pare voua viata de familie, dar eu cred ca este una dintre cele mai minunate etape, mai ales daca vorbim despre acea perioada in care iti intemeiezi o familie. Nu stiu ce parere aveti voi, dar pentru mine lucrurile sint foarte simple – nimic nu poate fi mai frumos decat o familie. Si sa fim serioasi ca nu vorbesc doar despre momentul casatoriei si atat, ci mai degraba as fi tentata sa ma indrept catre rezultatele pe care le poate avea un cuplu in perioada casniciei.

Pana la urma cele mai frumoase momente s-au dovedit a fi  cele de tandrete, cele in care cuplul reuseste sa realizeze ceva impreuna. In plus activitatile zilnice par mult mai interesante daca sunt facute impreuna. Iar acest lucru l-am vazut si eu, la anumite cupluri din anturajul meu.

Insa cel mai bine l-am putut observa intr-un desen animat pe care l-am gasit putin mai devreme. Cred ca daca sunteti fani ai desenelor animate stiti despre ce desen este vorba, dar pentru a va simplifica treaba am sa va las aici clipul pe care eu l-am urmarit.

Pe scurt desenul asta animat te poate invata o sumedenie de lucruri, mai ales daca esti receptiv la tot ceea ce se intampla acolo. Si cu toate astea stiu ca ai fi tentat sa spui ca nu e cazul sa te uiti la desene animate, dar uneori ai vedea cat de educative sunt unele desene animate.

Doar trebuie sa ai putina rabdare pentru vizualizare si sa fi deschis si receptiv la mesajele din desene. Eu una sunt convinsa ca daca toti oamenii ar vrea sa invete din propriile greseli, si nu mai spun din greselile celorlalti, lucrurile din lumea asta nu vor mai fi atat de triste.

https://www.youtube.com/watch?v=wsG2S_1PRnk