Povestea unui peste viu

Posted by

In urma cu ceva timp, pe vremea cand eram inca la facultate am auzit cea mai amuzanta si haioasa poveste. Una dintre colegele mele fandosite a binevoit sa ne spuna una dintre pataniile ei, cat timp a stat acasa la iubitul ei. Cum domnisoara in cauza nu prea se pricepea la gatit a cam dat cu stangul in dreptul si cu dreptul in stangul in acel moment cand a fost pusa in situatia sa gateasca. Cum iubitul ei era unul dintre acele persoane care iubeste pestele a trebuit ca ea sa mearga la pescarie si sa cumpere un peste.

Si cum nu stia ce peste sa aleaga a luat si a un peste mai mare. S-a chinuit cu el sa-l aduca acasa, in plasa, si cand a zis ca a scapat de cea mai mare problema a si dat de alta. Cum nu avea nici un fel de castron sau vas mai mare a preferat sa-l duca pana in baie si sa-l puna in cada. S-a chinuit cu plasa dupa ea si cu pestele in plasa pana a reusit sa-l tranteasca in cada. Si ca sa fie treaba, treaba, saracuta de ea a lasat robinetul de la apa rece deschis.

Ma intreb oare ce o fi fost in mintea ei blonduta de a dat drumul la apa. Si pentru ca nu s-a simtit comod, a lasat pestele in cada cu apa si a plecat sa se imbrace cu ceva comod. Cand s-a intors si-a pregatit toate ustensilele pe masa, tocatorul si cutitul si a plecat sa aduca pestele. Pana sa ajunga sa ridice pestele din cada, acesta a inviat si se bucura de noul lui mediu. In momentul, in care fata l-a luat in mana acesta s-a speriat si a inceput sa innoate prin cada.

Si cum nu stia prea multe treburi legate de pesti l-a sunat pe prietenul ei si l-a intrebat: – Iubitule, cum pot sa omor pestele in apa ca a inceput sa innoate prin cada? Apoi domnisoara i-a spus ca a vrut sa omoare pestele in cada plina cu apa, din baie.

Nu va inchipuiti cat de mult a putut sa rada iubitul ei prin telefon. Iar de fata cu noi a afirmat si faptul ca a avut vreo 5 minute intregi in care nu s-a putut opri din ras. Si nu va spun ce rasete au luat cu asalt incaperea si cat de mult am putut sa ne amuzam. Iar pentru a intelege acest fenomen mai jos aveti un clip din care puteti trage concluzii.