Va plac animalele de companie?!

Posted by

Daca in trecut eram ferm convinsa ca nu o sa-mi achizitionez niciun fel de animalut de care sa am grija, in prezent inca ma mai gandesc la acest lucru si de fapt ma bucur de compania cuiva. De fapt, dupa ce am avut o anumita pierdere la activ, mai pe scurt motanul meu preferat a fost acrosat de o masina pe strada, nu am mai vrut sa iau niciun alt animalut pe care sa-l ingrijesc. Credeam ca daca voi lasa lucrurile asa nu voi avea niciun fel de problema si ca voi scapa de tentativa mea de a aduce acasa toate pisicile maidaneze si toti caini abandonati pe strazi.

Caci in trecut am tot cules aceste animalute de pe strada si le aduceam acasa, asta bineinteles pana sa-si impuna mama punctul de vedere si pana sa ma supar pe acel cetatean ca mi-a omorat animalul preferat. Si partea cea mai rea a fost aceea in care mi-am dat seama ca motanul meu preferat a murit chiar de ziua mea. Au fost si cateva bocete pentru asta recunosc, dar in mare parte nu mai puteam face nimic, cel putin nu mai aveam cum sa-mi salvez motanul.

Sau poate ca daca stateam ceva mai mult timp dupa el probabil as fi reusit sa evit acea tragedie ce m-a marcat putin. Din punctul meu de vedere nicio fiinta nu ar trebui sa moara din vina unei alte fiinte. Sau cel putin oameni buni chiar daca va grabiti evitati sa accidentati animalutele si in special oamenii, caci intr-o oare care masura si oamenii sunt predispusi la accidente.

Cam de asta am tot evitat sa-mi gasesc alte animalute, dar tot nu am putut sa stau departe de ele si prin urmare m-am trezit ca mi-am achizitionat noi prieteni necuvantatori. Ceea ce sa fiu sincera m-a facut sa imi placa sa am grija de ei si de ce nu sa le acord ceva si mai multa atentie decat inainte.

https://www.youtube.com/watch?v=JBQxc995eVM