Ce faci cand iti doresti mai mult umor?

Posted by

Sunt situatii in care te intrebi daca poti face ceva mai mult pentru buna dispozitie pe care o ai intr-un anumit moment. Si chiar daca ne este greu sa recunoastem ca avem si momente in care ne-am simti mult mai linistiti daca ne-am ascunde de lume trebuie sa incercam sa scapam de aceasta stare sau cel putin ar fi indicat sa scapam de respectiva stare. Poate ca pentru un astfel de moment de criza, asa cum il numesc eu, vom avea nevoie de ceva mai mult decat o simpla cautare pe internet a lucrurilor amuzante.

De asemenea puteti lua in calcul si urmatoarele chestiuni si etape pe care le-ati putea pune in practica, mai ales ca le puteti face oricand si nu trebuie sa tineti cont de nimic. Cel mai probabil ca veti dori sa faceti o lista cu toate lucrurile importante, pe care vi le doriti sa le experimentati, o lista de genul acesta:

  • iti poti lua o pauza de cateva zile de la tot ce ai de facut;
  • te poti gandi la activitati care iti produc o stare de bine;
  • sau de ce nu te poti indrepta catre acele lucruri ce iti pot da o doza ceva mai mare de adrenalina;

Iar in privinta ultimei categorii pe care o puteti lua in calcul ati putea sa va indreptati catre ceva mai indraznet, indiferent de anotimp. Spre exemplu pe timp de iarna va puteti indrepta catre ski, iar daca nu aveti un echipament adecvat pentru asta puteti sa-l achizitionati de pe https://skii.ro. De asemenea daca va doriti ceva in perioada sezonului cald ati putea aborda ceva de genul – mersul cu un motor puternic sau ati putea bineinteles sa abordati ceva mult mai indraznet cum ar fi sa incercati sa zburati cu parapanta.

Chiar daca in mare parte nu sunt lucruri obisnuite pe care sa le puteti face in orice moment al anului sunt activitati ce va pot da o doza ceva mai mare de adrenalina. E adevarat ca pentru o buna parte dintre oamenii acest factor legat de adrenalina nu prea conteaza, mai ales atunci cand au avut o perioada stresanta si nu s-au putut relaxa. O alta idee ar fi sa incercati sa va detasati de la micile neplaceri pe care le-ati tot intampinat si de ce nu sa incercati sa va faceti ceva mai placut pentru voi.

Ideal ar fi sa incercati solutii chiar si atunci cand sunteti prea stresati sau prea tristi sa faceti acest lucru. Este posibil ca la un moment dat sa observati ca lucrurile se vor schimba treptat daca incercati sa va pastrati catusi de putin starea pozitiva si sa incercati sa depasiti momentul de cumpana. Si poate ca daca ati incerca lucruri de genul acesta periodic nu o sa va mai simtiti stresati sau cel putin veti putea treptat sa ve detasati de aceasta stare.

Desi nu pare deloc usor un astfel de remediu ar trebui sa-l incercati ori de cate ori puteti, mai ales ca va avea si efecte benefice pentru voi in cele din urma. Dar pana va hotarati voi sa faceti asta am sa va las la indemana un material cu mult umor.

https://www.youtube.com/watch?v=ec9tLjibx1E