Acele persoane cu care nu te intelegi

Posted by

Cu siguranta si tu ai avut momente cand ai dat peste oameni cu care nu te-ai inteles. Si nu trebuie sa-ti faci probleme pentru asta, deoarece sunt nenumarate situatiile cand fara sa vrei dai peste o persoana care dintr-un motiv anume are ceva cu tine sau se poate intampla sa ai tu ceva cu ea.

Desi cele mai socante intamplari de genul acesta se petrec in mediul rural, nici orasele in mare parte nu sunt scapate de asemenea specimene. Poate si pentru ca in anumite cazuri, specialistii au dreptate cand spun ca un anumit consum de alcool poate provoca atat pagube materiale, cat si umane. Nu cred ca mai este cazul sa spunem care este cel mai vestit judet pentru astfel de intamplari, caci, bineinteles toata lumea cunoaste aceste detalii mult mai bine decat oamenii din exterior.

Cu siguranta consumul de alcool nu face bine nimanui, mai ales daca avem in vedere multiplele clipuri de pe internet ce stau ca o pura dovada pentru a demonstra prostia unora dupa ce au consumat o anumita cantitate de alcool. Am observat ca sunt o multime de persoane ce se amuza pe seama unor astfel de oameni beti, dar care din pacate nu iau niciun fel de masura, iar la acest capitol putem sa includem si autoritatile.

Poate ca intr-un stat putin mai civilizat lucrurile ar fi stat cu totul si cu totul altfel, adica cel putin din persepectiva unui stat modern lucrurile se intamplau altfel. Pe cand la noi am ajuns sa facem haz de necaz de problemele altcuiva in loc sa incercam sa ne mobilizam putin.

Bineinteles ca o sa-mi spuneti ca in cazul acestor betivi nu este nimic de facut si ca lucrurile nu se pot schimba prea usor. Probabil ca este asa sau nu, dar cu siguranta multi dintre voi se vor amuza de urmatoarele secvente si nu vor avea nici un fel de mustrare a constintei.

https://www.youtube.com/watch?v=4rE6cVI7wZA&t=440s