Si copiii pot fi amuzanti

Posted by

Am auzit destul de multe persoane in ultima perioada ca n-ar sta cu un micut nici daca li s-ar plati o suma de bani consistenta. Si ma gandeam ca majoritatea dintre ei, inca sunt iresponsabili si nu pot avea grija nici de ei, fara sa mai luam in calcul un copil. Ce-i drept pentru un copil ai nevoie de foarte multa rabdare printre multe altele, caci micutii sunt foarte neastamparati.

Si cum bunica avea o vorba interesanta – numai copiii bolnavi stau linistiti intr-un singur loc – cred ca expresia aceasta spune foarte multe de la sine. Oricum prin energia lor, a micutilor, te poti molipsi si tu, mai ales cand ai nevoie de o schimbare in viata ta. Stiu ca nu intotdeauna lucrurile sunt pe placul tau, dar incearca sa vezi si partea buna a lucrurilor, chiar daca in esenta ele iti aduc si momente de iritare, enervare si oboseala.

Chiar ar trebui sa intelegi ca viata poate fi mai distractiva cu un copil, mai ales in primii ani de crestere, cand acesta incepe sa cunoasca si sa devina un adevarat explorator. Si aceasta este partea cea mai interesanta in care poti observa toate nazdravaniile celor mici si comportamentul acestora.

E adevarat ca veti avea putin mai mult de munca in privinta lor, cel putin pana reusesti sa ii invatati ceea ce trebuie sa stie si sa cunoasca. Desi la prima vedere acest lucru pare aproape imposibil ar trebui sa stiti ca rabdarea este cheia spre succes in astfel de situatii. Pe de alta parte nu putem uita nici de momentele comice in timp ce vreti sa ii hraniti, sa-i schimbati sau pur si simplu sa ii indrumati prin casa.

Chiar daca in timpul in care aceste actiuni se desfasoara nu vor face decat sa va enerveze, odata cu trecerea timpului le veti considera amuzante si va veti gandi la ele cu drag. Si poate ca mamicile implicate in astfel de cazuri stiu foarte bine despre ce vorbesc, dar pentru a exemplifica intr-un mod cat mai placut acest lucru trebuie doar sa observati imaginile de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=wyoDCPzn4C4