animale

Ai observat comportamentul animalelor din jurul tau?

Posted by

Sunt curioasa cati dintre voi ati observat comportamentul animalelor voastre de companie. Cei mai multi dintre noi care s-au hotarat sa faca acest lucru le-au si inregistrat,caci asa este mult mai usor de revazut si de ce nu le poti impartasi cu diferiti prieteni si persoane aflate in alte parti. De obicei ne gasim animalutele amuzante exact atunci cand ne simtim mult prea epuizati ca sa mai putem realiza alte activitati pe care le avem de facut.

Eu una spre exemplu nu am observat cat de nazdravan poate fi motanul meu pana in ziua cand am vazut ca isi facuse leagan din perdeaua de la fereastra mea. Bineinteles ca in acel moment nu mi se parea nimic amuzant sau haios, ba din contra eram foarte nervoasa pe ceea ce facea motanul meu. Si imi aduc foarte bine aminte cand am vrut sa-l iau de ceafa si sa-l dau jos de acolo, numai ca acel cocotat s-a urcat si mai sus pe perdea.

Aveam senzatia ca in scurt timp imi va cadea si draperia si perdeaua direct in cap. Nu s-a intamplat asta, dar in schimb mi-am vazut perdeaua sfasiata de la un cap la celalalt. As fi vrut sa-i dau o mama de bataie matei, dar mi-am dat seama ca nu rezolvam nimic in acest fel. Iar asta a fost o scurta povestioara din multele pe care le-a tot creat motanul meu.

Nu stiu daca vreodata se va potoli, dar nici cand este bolnavior nu se linistete si de cand a aparut el in casa noastra s-au cam dus serile noastre linistite. Eu inca nu m-am gandit sa-l filmez, desi cred ca as strange suficient material numai de la el. Nu am facut asta pana acum,  pentru ca nu-mi place ideea de a-mi imparti motanul, chiar daca in mod real nu impart nimic, numai ca acest gand ma face sa ma intristez.

Mie imi place sa ma amuz singura de prostiile, pe care el le face, cel mult cu cei din familia mea. Spre deosebire de alte persoane eu sunt egoista si nu imi place sa impart nimic din ceea ce am, nici macar micile animalute. Si pentru ca tot am vorbit despre animalute m-am gandit sa va las la dispozitie o selectie de 10 minutele cu cele mai zapacite si nazdravane animalute. Nu sunt extrem de comice, dar intotdeauana se poate si mai bine, asadar va las in compania lor.