Eleganta, rafinament si stil

Posted by

N-as vrea sa intru in polemici cu vreo persoana, dar eu una cred ca cei mai seriosi barbati sunt cei imbracati frumos la costum. Si desi rar mi s-a intamplat sa vad vreun domn elegant si cu fata de tamp, de data aceasta nu vreau sa fac glume pe seama domnilor eleganti, pentru ca nu este cazul. Desi ultima data cand am avut o impresie buna despre asta, dar mi-am si schimbat-o rapid, si asta pentru ca domnul respectiv nu a avut intocmai un comportament elegant, ci mai degraba in cealalta extrema.

Ceea ce vreau sa spun este faptul ca degeaba te asortezi cu cele mai bune sacouri, daca al tau comportament sufera enorm si nu este dezvoltat. Topul celor mai bune sacouri elegante pentru barbati il gasesti in revistele de specialitate si nu-i de mirare ca cei mai multi barbati iau in calcul parerile avizate ale specialistilor. Si asta este de apreciat, caci pana la urma pot intelege ca nu este vina ta, ca nu te poti adapta in anumite situatii, insa ceea ce nu pot intelege este faptul ca unii vor sa-si ascunda comportamentul josnic purtand haine rafinate si elegante.

Si desi asta nu este problema mea prefer sa fiu sincera cu lumea din jurul meu, indiferent ca aceste persoane sunt de sex masculin sau feminin. Chiar daca data trecuta mi s-a facut observatie ca femeile nu sunt atat de josnice imi permit sa am oarecum cateva rezerve cu privire la acest subiect. Si nu spun ca toate sunt asa, dar unele pot fi chiar mai rele decat multi dintre barbatii pe care eu nu ii suport.

Nu stiu daca am mai spus sau daca am mai adus in discutie acest subiect, dar decat sa stau de vorba cu un barbat la 4 ace, narod prefer un tip care sa poarte acele jachete pentru barbati, indiferent de nuanta sau croiala, dar care sa aiba un comportament ok.

Stiu ca sunt putin cam drastica in aceasta privinta, dar n-as mai vrea sa dau peste barbati ce se imbraca in cele mai noi colectii de sacouri slim fit, dar care au un comportament nu tocmai adecvat. Si cu toate astea trebuie sa recunosc faptul ca imi plac barbatii care au grija cu ceea ce se imbraca si de aspectul lor fizic. Pana la urma toate aceste detalii sunt de bun gust si ar trebui luate in calcul, precum ceva obisnuit, si nu doar un element de lux si rafinament. In alta ordine de idei totul ar fi perfect daca ne-ar respecta atat fizicul, cat si comportamentul.