Alcoolul poate pune stapanire pe anumite persoane

Posted by

Cateodata chiar putem spune ca am ajuns de rasul-plansul, mai exact acest lucru se intampla cand majoritatea oamenilor isi varsa necazul in bautura, asa cum la modul cel mai general spun romanii. Niciodata nu am putut sa inteleg de ce se intampla acest lucru si mai mult decat atat de ce aceste persoane nu incearca mai degraba sa-si rezolve problemele in loc sa se opreasca intr-un birt si sa bea.

Poate ca logica mea nu poate intelege acest lucru sau poate ca intr-un final lucrurile nu stau chiar asa cum le cred eu. Insa un lucru este clar, daca apar probleme si nu ai bani, cum de ai bani sa ii bei, caci si acele sticle de alcool sunt destul de scumpe si necesita o oarecare suma de bani. Stiu ca pare putin cam prostesc, dar uneori alcoolul consumat de oamenii in cauza este mult mai scump decat mancarea pe care o pot achizitiona si pe care o pot avea doua sau trei zile. Poate ca intr-o comunitate mult mai evoluata lucrurile acestea nu s-ar fi intamplat, cel putin nu atat de des.

Stiu ca vor fi comentarii de genul – fiecare padure are propriile ei uscaturi, dar totusi ar trebui sa facem ceva in acest sens nu doar sa ne amuzam de clipurile care apar pe internet cu oamenii betivi. Stiu ca asta nu se intampla numai in tara noastra, numai ca la noi intalnim din ce in ce mai des astfel de cazuri fie ca ne convine sau nu.

Cu toate astea daca ne-am educa putin mai mult sau daca educatia ar ajunge si in acele locuri unde nu prea a fost pana acum oamenii vor vedea altfel lucrurile si isi vor cauta propriile solutii. Cat despre alcool acesta cu siguranta nu este o solutie, nu a fost si nici nu va fi.

https://www.youtube.com/watch?v=4rE6cVI7wZA