Ce poate face teama de microfon?

Posted by

Nu stiu cati dintre voi aveti emotii atunci cand trebuie sa vorbiti in fata unui public sau mai rau de atat, atunci cand trebuie sa vorbiti in fata camerelor de filmat si in fata microfoanelor, dar cu siguranta exista persoane ce nu pot face acest lucru. Daca am sta sa analizam fiecare situatie in parte cu siguranta ne vom da seama ca aceste emotii sunt firesti, insa rezultatele acestora de cele mai multe ori pot fi dezastroase.

De cele mai multe ori aceasta teama de microfon poate paraliza orice alt tip de gandire si de aceea avem senzatia ca cei din fata acestora de cele mai multe ori sunt balbaiti. De fapt adevarul consta in faptul ca acestia se tem de vorbitul in public  si cel mai probabil in spatiul lor intim sau in spatiul pe care il impart cu prietenii cei mai apriopiati ei nu sunt balbaiti si pot purta o conversatie foarte buna, fara nici un fel de incidente.

Si bineinteles probabil ca ati observat si voi ca sunt destule persoane care se tem de vorbitul in public si in fata microfonului si de aceea prefera sa fuga din fata acestuia. Altele care vor sa para mai indraznete isi fac curaj in cele din urma, dar dau raspunsuri pe care nu le poate intelege nimeni sau care se transforma intr-un adevarat fiasco. De aceea sunt nenumarate rubricute in care oamenii sunt intervievati pe drum cu privire la anumite aspecte.

Tocmai pentru a demonstra acest fapt si bineinteles pentru a-i face pe cei din fata televizoarelor sa zambeasca sau de ce nu sa rada in hohote. Pentru cei ce au experienta in fata microfonului nu poate fi ceva foarte complicat si grav la a raspunde unei intrebari adresate de catre reporter, dar daca emotiile au pus stapanire pe tine, toate aceste lucruri tind sa se indrepte catre amuzament si nu numai. Iar pentru a demonstra aceasta teama de microfon va invit sa vizualizati urmatorul material pe care lam descoperit si eu pe internet cu cateva minute in urma.