Ana Maria Calita, din nou, la iUmor

Posted by

Nu stiu ce veti face voi in acest weekend, dar eu una cu siguranta imi voi lua un liber bine meritat. Cred ca merit si eu o pauza dupa ce m-am plimbat de ici pe colo pentru a rezolva anumite probleme. Si poate ca nu ar fi fost atat de grav daca nu mai apareau si altele ca din senin.

Dar acum ca ma gandesc mai bine as putea recupera in acest weekend ce nu am putut face pana acum. Ceea ce, in opinia mea nu e deloc rau mai ales ca sunt si putin racita. Cu siguranta un timp pentru recuperare este cea mai buna optiune. Pe de alta parte n-as vrea sa ies  din casa, ci din contra vreau sa lenevesc in pat in fiecare din zile – poate asa ma voi pune pe picioare.

Si in timp ce o sa pierd vremea prin casa ma gandeam sa-mi selectez cateva episoade de la iUmor pe care sa le vizionez, mai ales ca am inteles ca s-a reintors pe scena si Ana Maria Calita. Si cum nu am mai avut rabdare pana acasa, deja am facut cercetari sa vad exact ce s-a intamplat si brusc am dat peste asta:

Ce a iesit vedeti voi mai bine din clip asta daca il si urmariti. Sunt sigura ca o sa va faca placere, mai ales daca nu ati reusit sa urmariti acea editie. Pana la urma nu e chiar atat de rau sa stai sa asculti stand-up si sa vezi ce se mai intampla si dupa asta. Sunt curioasa cine o sa castige acest sezon si care vor fi noile provocari?

Cum nu ma prea pricep la asta, doar astept sa vad ce se intampla. Si tare sunt curioasa cine va castiga, dar pana sa imi fac o idee va trebui bineinteles sa privesc momentele fiecarui concurent. Nu stiu cata rabdare voi avea, dar voi incerca.