Cand in mintea unora lucrurile se precipita

Posted by

Cred ca aceste lucruri si fapte le stiti si voi foarte bine mai ales daca ati intampinat astfel de persoane. Si nu mai are rost sa mai spunem ca cele mai multe neintelegeri si certuri iau amploare doar pentru simplul fapt ca o buna parte dintre oameni nu sunt in stare sa discute cu cei de langa ei. Si desi lucrurile acestea se intampla foarte frecvent in societate, nimeni din cei care ar trebui sa realizeze ceva nu sunt in stare de acest lucru.

Cam asa sunt faptele de cele mai multe ori cand incep certurile. Si sa nu uitam ca la toate aceste mici neintelegeri se mai adauga si consumul de alcool, caci se pare acesta a devenit mai mult decat un sport national. Cine stie poate ca intr-o zi toate aceste lucruri se vor indrepta si lucrurile nu vor mai fi atat de ambigue. Sau dimpotriva lucrurile vor deveni un calvar pentru majoritatea dintre noi.

Nu stiu ce parere aveti voi despre toate aceste lucruri, dar cu siguranta toate aceste fapte nu duc nicaieri, cu atat mai mult cu cat trebuie sa intelegem ca pe oameni nu ii putem forta sa realizeze anumite lucruri. Bineinteles mai sunt si acele cazuri de persoane care sunt duse in anumite clinici tocmai pentru a putea sa se adapteze la o viata normala si chiar si asa acestia intampina mari dificultati.

Cred ca aici ar trebui sa realizeze ceva autoritatile, in acest sector ar trebui sa se schimbe ceva, altfel nu vom avea prea multe sanse pentru a putea deveni o societate stabila si civilizata. Iar toate aceste detalii sunt destul de importante avand in vedere ca pana si anumite babute au un anumit comportament ce lasa de dorit. Iar acesta nu este singurul caz si nici nu va fi ultimul, insa a facut mare valva printre internauti, de aceea il punem si noi la dispozitia voastra.