Lucrurile se intampla cu un scop

Posted by

Nu stiu cam cati dintre voi inteleg despre ce este vorba sau mai ales nu multe persoane nu inteleg cum este posibil ca un bebelus sa se inteleaga foarte bine cu animalutele din jurul lor. Probabil ca ati observat si voi de-a lungul timpului suficiente materiale in care erau prezentati diferiti bebelusi ce aveau diferite comportamente fata de animalele din jurul lor. Bineinteles ca nici animalele nu sunt de neglijat cu atat mai mult cu cat unele dintre ele sunt atat de apropiate de bebelusi incat isi insusesc rolul de protector fata de acestia.

Stiu ca toate aceste lucruri n-ar trebui sa sperie pe nimeni si n-ar trebui sa faca nimeni o tragedie din asta. Dar sunt si mamici isterice care nu par a-si potoli instinctele si uneori devin mai agresive decat animalele. Bine ca o sa-mi spuneti ca se intampla acest lucru numai cu scopul de a-i proteja pe cei mici. Insa putina apropiere fata de animalele din jurul lor nu strica niciunui copil.

Ba mai mult decat atat acestia pot dezvolta o adevarata prietenie, iar anumite lucruri se pot rezolva de la sine. Poate ca toate aceste detalii nu sunt importante, dar veti avea nevoie de ceva mai multe argumente atunci cand ii lasati pe cei mici in preajma animalelor. Sunt curioasa cam cate dintre mamici inteleg aceasta apropiere dintre bebelusi si animale si cam cate dintre acestea nu ar ingradi aceasta legatura.

Se poate intampla ca respectiva legatura dintre cei mici si diversele animale din apropiere sa fie atat de mare, incat bebelusul sa se simta bine, sa zambeasca in preajma acestora. Iar aici stau drept dovada numeroasele clipulete incarcate pe YouTube ce ilustreaza aceste lucruri. Indiferent de ce vor spune anumite mamici cu privire la aceasta legatura dintre animale si copii lucrurile sunt extrem de simple si anume intre acestia exista o oarecare conexiune.