Cateva bancuri despre avocati

Posted by

Nu stiu ce am astazi, dar parca nu ma pot abtine si nici chef de treaba nu mai am. Si pentru ca saptamana trecuta am tot cautat fel de fel de bancuri despre medici, astazi nu stiu ce-mi veni ca am cautat bancuri despre avocati. Poate si faptul ca imi place sa caut tot felul de ciudatenii pe internet m-a facut sa caut bancurii despre toate profesiile. Iar asta nu este partea mea de rautate, nicidecum, doar ca uneori imi place sa ma amuz de orice sau de oricine. Si pentru ca tot am spus de bancuri, cred ca cel mai bine ar fi sa va las la indemana cateva asemenea bancuri de care sa va amuzati si voi. Iar unul dintre bancuri suna cam asa:

Doi avocati care se plimbau prin padure au atras atentia unui urs fioros. Ursul i-a observat si a inceput sa se indrepte catre ei. Unul dintre avocati si-a deschis de indata servieta, a scos o pereche de adidasi si a inceput sa se incalte. Al doilea avocat l-a privit mirat si i-a spus:

– Esti nebun! N-ai cum sa alergi mai repede decat ursul!

– A, dar stiu asta! Ursii sunt mult mai rapizi decat oamenii. N-am nici o speranta ca voi putea vreodata sa intrec un urs.

– Ei, si daca stii asta, atunci de ce iti mai schimbi pantofii?

– Pai dupa cum gandesc eu, spune primul avocat, nu trebuie sa intrec ursul. Trebuie sa te intrec doar pe tine.”

 

Un alt banc suna ceva in genul:

Cica era odata un avocat bun intr-un avion care statea alaturi de o blonda. Ca sa treaca timpul mai repede si ca sa faca misto de blonda, ii zise:

– Domnisoara, va propun un concurs – eu o sa pun o intrebare si dvs. daca nu stiti raspunsul imi dati 5 euro. Dupa aceea dvs. imi puneti o intrebare si daca eu nu stiu raspunsul – va dau 500 de euro!

– De acord, zice blonda.

– Ok, prima intrebare – care este distanta dintre Pamant si Luna?

Evident, blonda nu stia raspunsul si i-a dat 5 euro avocatului. Venise randul blondei:

– Ce urca pe munte pe 3 picioare si coboara pe 4?

Au trecut cateva ore si avocatul nu stia raspunsul – a sunat toti prieteni, a cautat pe internet, dar fara rezultat. Evident, avocatul a fost nevoit sa ii dea acei 500 de euro promisi.

– Si totusi, care este raspunsul corect? Intreaba avocatul.

– Nu stiu nici eu, zice blonda si scoate 5 euro din cei 500 primiti si ii da avocatului.”

Iar daca mai aveti timp si preferati mult mai multe bancuri despre si cu avocati puteti gasi pe internet pagini intregi. Eu sper ca saptamana viitoare sa-mi iasa in cale si alte bancuri la fel sau mult mai bune, de ce nu.