Pisicute care-ti dau pofta de ras!

Posted by

Se apropie sfarsitul de saptamana si ne pregatim si noi de timpul nostru liber pentru relaxare. Nu stiu ce preferati voi sa faceti in aceste momente… Dar eu una imi place foarte mult sa ma uit la clipuri amuzante. Si chiar daca nu imi pierd timpul pe diverse filme, pe care cu siguranta le-as putea vedea, pentru inceput prefer ceva amuzant si daca se poate de ce nu cu animalute. De ce prefer eu sa fac acest lucru, pai este foarte simplu.

Acasa am o afurisita de pisica ce nu poate sa stea linistita nici macar doua secunde sau cel putin am avut. Si sa stiti ca doar ea este ciudata din familie, caci celelalte animalute nu sunt chiar atat de neastamparate. Poate cineva avea dreptate cand a spus ca cei mai civilizati si echilibrati sunt catelusii, mai ales daca acestia sunt dresati. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-a intamplat acum ceva ani, cand mi-am luat primul catelus sa-l cresc si nu am stiut sa-l duc la dresat atunci cand trebuia.

Pot spune ca atunci am avut parte de o casa devastata in fiecare zi, ba chiar de cateva ori pe zi. In acea perioada cred ca mi s-au spart cele mai multe ghivece cu flori, dar sau si rupt. Iar acest lucru s-a intamplat deoarece pisica mea nu era obisnuita cu un catelus in preajma ei. Si parca nu erau suficiente toate tampeniile pe care aceasta le tot facea, mai ales cand era singura acasa.

Dar asta este o alta poveste de care nu as vrea sa imi amintesc. Ma bucur insa ca acum s-au mai linistit apele si nu mai am parte de agitatia pe care o aveam inainte. Pe de alta parte probabil ca si mata mea a mai imbatranit si nu mai are chef sa se joace si sa sara dintr-o parte in alta asa cum facea cu ceva ani in urma. Poate ca imi lipsesc aceste lucruri, desi nu recunosc, dar am ales sa ma uit la pisicute haioase pe internet.

https://www.youtube.com/watch?v=a8bx84mcfrM&t=9s