Unde poti gasi mai multe specii de pesti in acelasi loc?

Posted by

Sunt curioasa sa aflu cam cati dintre voi sunt atrasi de pesti si cati dintre voi sunt atrasi la modul general de animale, de plante sau de orice vietate. Dupa parerea mea nu cred ca sunt prea multi, mai ales ca de curand am vizionat un clip in care mai multe animale erau chinuite. Nu stiu si nici nu pot sa inteleg de ce sunt oamenii atat de rai cu lucrurile si cu vietatile din jurul lor.

Inca nu stiu de ce nimeni nu face nimic in acest sens, iar cei care isi bat joc de vietati sa fie trasi la raspundere, nu poti face atat de mult rau intr-un timp atat de scurt. Iar pentru a scapa de aceasta stare de disconfort si de indispozitie am inceput sa caut lucruri interesante si dragute despre vietati pe diverse pagini de internet. Asa am dat peste cel mai frumos loc incarcat cu acvarii cu pesti exotici.

As putea spune fara niciun regret ca as fi in stare sa petrec ore in sir admirand acele acvarii si acei pesti. Ce-i drept aceste lucruri pe mine ma linistesc si imi aduc acea buna dispozitie ce mi-am dat seama ca imi lipseste deseori. Poate ca acesta este si motivul pentru care imi este mult mai bine  sa stau sa privesc pestii in acvariu decat sa-mi amintesc lucrurile urate pe care le-am vazut in acele clipulete pe internet.

Cu cat pestii sunt diversificati, cu atat sunt mai jucausi, iar coloritul lor ma atrag foarte, foarte mult. Nu stiu ce parere aveti voi despre asta, dar eu una sunt incantata cand ajung intr-un astfel de loc si pierd timpul uitandu-ma la zecile de pesti din respectivele acvarii. Cu toate astea ar fi mult mai dragut daca as putea privi toate acele bancuri de pesti in mediul lor natural. Cred ca ar fi unul dintre cele mai dragute lucruri.