Ce te faci cand iei un polizor unghiular dar nu sti sa il folosesti

Posted by

De curand m-am apucat sa-mi construiesc o casa, si ca tot omul am inceput sa imi cumpar tot felul de unelte desi pana acum nu am avut niciodata intelentniciri de genul si singurul lucru in care mi-am bagat surubelnita a fost un computer pe care il mai reparam sau il mai stricam dupa caz si dupa noroc.

Intai mi-am luat o lopata, un harlet, o sapa iar apoi am simtit nevoia sa trec la lucruri mai serioase. Bormasina avem si la bloc dar am zis ca trebuie sa-mi iau ceva instrumente care sa taie, pileasca, slefuiasca sau sectioneze lemn sau metal dupa caz. Si astlel dupa soricel (un aparat cu panza pentru taiat placile de OSB) am zis ca e timpul sa iau si un polizor unghiular Bosch, de ce de la Bosch, pentru ca cel putin pe vremuri era unul din cele mai tari branduri de pe piata. Acum cica tot prin china se fabrica produsele lor dar garantia ca sunt de calitate ramane.

Ei bine, si cum mi-am cumparat eu polizorul, bineinteles ca nu am stiut ca nu vine si cu discuri, sau cel putin al meu nu vedea asa ca am luat frumos cutia, m-am dus acasa si hai sa taiem cu el, nu conta ce sa taiem doar sa taiem ceva. Bineinteles ca nu avea discuri, asa ca m-am dus din nou la magazi sa cumpar discuri, apoi am venit acasa si nu stiam sa le montez, normal ca scrie in manualul de instructiuni, dar pe bune, il citeste cineva vreodata, eu imi aduc aminte ca nici la masina de spalat nu l-am citit si habar nu aveam ca trebuie sa ii scot 4 bolturi din spate ca altfel face ca toti dracii…. ce am mai paitit si cu aia dar o sa va povestesc in alt episod.

Dupa inca 2 drumuri la magazin si inca doua trei tutoriale pe net, aveam in sfarsit polizorul in fuctiune. Si ca m-am gandit eu, sa-l testez pe o masuta din metal care avea un mic defect si care ma deranja demulti ani, un fel de mica umflatura pe care speram eu sa slefuiesc pana dispare. Asta probabil cand te pricepi ca atunci cand nu te pricepi iese altceva, si anume din umflatura iese o gaura, ca am apasat mai tare, polizorul are turatie mare si pana sa-mi dau eu seama mai lasasem 3 dungi adanci in piciorul masutei aproape fara sa-mi dau seama.

Ei bine nu, am zis ca daca vede soacramea imi face scandal, asa ca incercam sa ascunt cumva lucrarea mea profesionista, deci am decis sa tai picioarele masutei sa o fac mai joasa, un fel de minimasuta de cafea. Urma sa ii pun eu un fel de talpi in locul unde taiam si totul parea perfect. Ce credeti ca mi-a iesit? Da, dupa cateva ore de chinuiala mi-a reusit. Nici pana in ziua de azi soacra-mea si nevasta-mea nu stiu cum de mi-a venit mie ideea geniala sa scurtez picioarele masutei de cafea.

Si daca credeati ca nu se poate mai rau ca mine, ei bine, ia urmariti clipul de mai jos: