Cei mai dragalasi catei…

Posted by

Sunt fericita ori de cate ori scriu cate ceva despre animale. Astazi mi-am propus sa scriu depre o categorie speciala de animale si anume despre cainii huski. Stiu ca mai toate persoanele ii considera cea mai adorabila specie de caini. Cel putin asta cred persoanele pe care eu le cunosc si care-mi stiu pasiunea mea pentru cainii huski. Nu stiu ce credeti voi despre aceste minunatii de vietuitoare, dar eu una ii ador foarte, foarte mult. Pana nu demult am vrut si eu sa-mi achizitionez un astfel de animalut, dar mi-am dat seama ca i-as fi facut mai mult rau.

Si asta pentru simplu fapt pentru ca eu sunt mai mult plecata de acasa decat sa stau cu animalutele mele si nici nu il pot lua cu mine in diverse locuri. In plus de asta nici macar nu stiu cat timp as fi avut la dispozitie pentru a ma bucura de momentele petrecute impreuna. Cam asta se intampla acum chiar si cu persoanele dragi mie – nu prea mai am timp si pentru ele chiar daca mi-as dori foarte mult acest lucru.

Poate si din cauza faptului ca imi propun sa realizez prea multe lucruri intr-o zi si nu am timp suficient sa le duc pe toate la bun sfarsit. Singurul lucru pe care mi-l doresc acum e sa stau in preajma catelusului varului meu. El a fost mai rapid decat mine si si-a achizitionat un huski foarte frumusel.

Ei bine, cam toti cateii huski sunt foarte dragalasi si simpatici. Sper ca in curand sa pot avea acel timp pe care il necesita un astfel de animalut si sa fiu capabila sa imi cumpar si eu unul. Abia astept sa se intample lucrul asta pentru ca imi doresc un astfel de exemplar de foarte mult timp, dar cum acum nu se poate am ajuns sa ma bucur de cainele varului meu.