Grija animalelor la fel de importanta ca si grija pentru oameni

Posted by

Cred ca cel mai bun lucru si mai frumos de care am avut parte in toata viata mea au fost animalutele din jurul meu. Am mai spus si in alte ocazii ca nu am timp suficient pentru ele si pentru tot ceea ce imi doresc, dar asta nu inseamna ca mi-am neglijat animalele pe cere le-am tot avut de-a lungul timpului sau pe cele din prezent. Stiu ca pentru a intretine un animal mai intai de toate trebuie sa fii responsabil, caci da, un animal te poate responsabiliza mult mai mult decat intelegi tu.

Si pentru inceput am sa spun cat de important este pentru un animal hrana si curatenia. Eu recunosc faptul ca sunt putin mai diferita deoarece imi tin cainele si pisica prin casa, dar asta nu inseamna ca nu am grija de ei sau de casa mea. Ba din contra pentru a-mi eficientiza munca in ceea ce priveste curatenia am zis ca voi face cateva achizitii de produse si obiecte care sa ma ajute si de ce nu mi-am zis sa caut cel mai bun mop cu aburi.

De ce este importanta igiena pentru animale si pentru casa?

Aici nu cred ca trebuie sa ne facem nici un fel de aluzie cu privire la ceva anume, cu totii stim ca avem nevoie de curatenie pentru a ne putea pastra igiena corespunzatoare. Iar acest lucru se intampla si in cazul animalelor si nimeni nu poate contesta acest fapt. Pe de alta parte as putea spune ca animalele au nevoie de mult mai multa ingrijire decat oamenii, deoarece ele nu pot vorbi si nici nu iti pot spune daca au vreo durere sau nu.

Tocmai de aceea spun ca pentru ingrijirea corespunzatoare a animalelor trebuie sa avem o atentie sporita si sa fim atenti la fiecare semn in parte. Iar cand am vorbit de achizitii si de acel mop cu aburi sa stiti ca toate ustensilele pentru curatenie sunt utile mai ales daca acestea ne fac munca mai usoara. Si credeti-ma ca in loc sa stau sa frec podeaua cu nu stiu ce perie sau mai stiu eu ce prosop prefer un mop care sa curete, dar sa si igienizeze in acelasi timp.

Indiferent ca vorbim de curatenia pe timpul zilelor fierbinti ale verii sau de zilele geroase de iarna curatenia trebuie facuta la capacitate maxima in orice zi din an. Cel putin asa vei avea siguranta ca iti vei pastra sanatatea intacta atat tu cat si animalutele tale.